- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Петролеро 1х ја чекав за 1900 евра, победуваше до 84 минута, и за 10 минути си ебаа мајката примија 2 гола, ти ебам малерот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na kolku uplata ako ne e tajna ?Петролеро 1х ја чекав за 1900 евра, победуваше до 84 минута, и за 10 минути си ебаа мајката примија 2 гола, ти ебам малерот!
Koj?Fyllingen-Potaissa Turda H1 1.5-1.80
5/10
Неиграт двајца клучни играчи од Турда плус голманот е под знак прашалник
Koj?
Сите тројца игрет да му ебам матер на тој тренерот а дека шансите им се мали точно еRotaru, Asoltanei и голманот Иримус. И тренеро на Романците изјави дека шансите да одат понатаму се 40%
Сите тројца игрет да му ебам матер на тој тренерот а дека шансите им се мали точно е
10 евраNa kolku uplata ako ne e tajna ?
Па што не се бранеше бе ..Ако воделе од прво полувреме, за да примат 2 гола пример накај 60та минута којзнае колку бил висок коефициентот10 евра

Тоа дека 1900 евра чекалПа што не се бранеше бе ..Ако воделе од прво полувреме, за да примат 2 гола пример накај 60та минута којзнае колку бил висок коефициентот![]()

Не ти треба кеш аут таму,двојна шанса најлесно се брани,каки кеш аут.Ako ja cekal posledna 1x a 1:0 bila do 84min, sigurno na bet365 vo 80min cashout ke imal 1700. self mistake brother