Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Петролеро 1х ја чекав за 1900 евра, победуваше до 84 минута, и за 10 минути си ебаа мајката примија 2 гола, ти ебам малерот!

Fyllingen-Potaissa Turda H1 1.5-1.80
5/10
Неиграт двајца клучни играчи од Турда плус голманот е под знак прашалник

Rotaru, Asoltanei и голманот Иримус. И тренеро на Романците изјави дека шансите да одат понатаму се 40%
Сите тројца игрет да му ебам матер на тој тренерот а дека шансите им се мали точно е

Сите тројца игрет да му ебам матер на тој тренерот а дека шансите им се мали точно е

Е незнам мене уште од вчера ми е изиграна. Ваљда ќе помини читав дека овие Филинген едни од фаворитите се за освојување.[DOUBLEPOST=1522680338][/DOUBLEPOST]Furstenfeld-UBSC Graz 163.5 Евротип.

Изиграјте дури можите сегде е на 153.5 границата.Спијат Евротип.

Последно уредено:
Kaj se zaletav na Zalgiris hendikep...
Najdobrata utakmica sezonava ja igraat Siualai... Picka im mater nisto nemozat da promasat VO napad...

Па што не се бранеше бе ..Ако воделе од прво полувреме, за да примат 2 гола пример накај 60та минута којзнае колку бил висок коефициентот o_O
Тоа дека 1900 евра чекал :D

Ako ja cekal posledna 1x a 1:0 bila do 84min, sigurno na bet365 vo 80min cashout ke imal 1700. self mistake brother

Ti ibam klertite danci..i ja treba da isceznam ..gi skrtam Asane gg3+ jer su pocili od 3h da gi klaam Copenhagen ..gg3+ .da bog dade tie migranti sto vi dosle nikad na mira da ne ve ostavat .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako ja cekal posledna 1x a 1:0 bila do 84min, sigurno na bet365 vo 80min cashout ke imal 1700. self mistake brother
Не ти треба кеш аут таму,двојна шанса најлесно се брани,каки кеш аут.
На двојка у 80та и им ги зима тие пари секако,ама тоа е.

Зошто би правел кеш аут на 5 минути пред крајот и да си скрати 200е ?
И како сметате бе 1700е,или кешаутот му го сметате неколку моментни пред погодокот за 1-1? Ако се штител сигурно ќе се штител многу порано од 85та минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom