Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Audi A6 3.0 quadttro s line 2008 godina
mislenja za kolava se mislam dali d aja zimam?
vo pogled na defekti motor ?

Имам хјундаи ацент 1.3, 2005г.
Кај возачот и позади возачот теписонот е нонстоп мокар. Проверен е антифризот, системот за парно, тие отворите на браниците (капачиња)...
Немам идеа што друго да проверам, од каде пушта вода?

Незнам како е решено кај Корсата овие каналите веднаш под шофершајбната за да истекува водата,знаат да бидат запушени од лисја и ѓубре а потоа преку вентилација да влегува во кабина.Кај мене во мало таков проблем имаа двајца со Ауди.

Истото и за Хјундаи.

Знае некој колку би коштало царини давачки одприликамили точно , некој околу шпедиции и тие работи што се занимава или со увоз на коли , за овај мотор модел година
https://m.mobile.bg/details/11515161851287078

Ви благодарам за одговорите. Кога ја регистрирав ми рекоа дека подвозјето е како ново, евентуално таму кај дупките од каблите како што наведе членот погоре.
Каналите не се запушени, проверено е.
Мислам дека не е мокро кога врне, мокро е кога возам по влажен асвалт, барем така мислам, водата наоѓа чудни патишта.
Торте, за хладњачето од парното читав дека тече од совозачка страна, плус кај мене не фали антифриз.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Здраво имам опел корса 1.3 2006
Па имам проблем со колата кога ја ставам во брзина не тргнува туку грчи.. каков проблем е ова

Здраво имам опел корса 1.3 2006
Па имам проблем со колата кога ја ставам во брзина не тргнува туку грчи.. каков проблем е ова

Притискај го кумплугот до доле скроз, масло во менувач провери, или во лоша варијанта да се вади цел менувач, па сет корпа, ламела, друк лагер, или во најлош случај замаец.

Последно уредено:
Каде може да се најде половен десен електричен ретровизор за Golf 5 и колку се движат отприлика?

Audi A6 3.0 quadttro s line 2008 godina
mislenja za kolava se mislam dali d aja zimam?
vo pogled na defekti motor ?
Знам дека ланците да се сменат е доста скапо на тој мотор, распрашај се ... како и да е и се друго е скапо и заштитено, неможеш акумулатор сам да смениш :)
нека ти проверат се во сервис, посебно менувач, замаец, ланчиња на мотор итн тоа се најскапите кварови

Дали некој знае дали од фабричко радио на Пасат може да се извади aux евентуално usb излез и ако може колку чини?

Ставив плин на колата пред некое време, каде можам да најдам масло за ладење на вентилите или мора од таму каде што сум го ставил???

Каде може да се најде половен десен електричен ретровизор за Golf 5 и колку се движат отприлика?
Провери на каросерија.мк или макдел,
Дали некој знае дали од фабричко радио на Пасат може да се извади aux евентуално usb излез и ако може колку чини?
Пробај со некој ваков кабел ... нарачај од али или вотевр интермец
https://www.google.com/search?q=pas...u43aAhWHjSwKHYdGB4IQ_AUICigB&biw=1280&bih=669

јас земав за бмв ама не ми одговара за неколку месеци од производња, ограничено е кај мене над 10.02 да е произведено радиото[DOUBLEPOST=1522187154][/DOUBLEPOST]
Ставив плин на колата пред некое време, каде можам да најдам масло за ладење на вентилите или мора од таму каде што сум го ставил???
Прашај таму кај што го местеше, а зашто ти е? што возило е и која година мотор

Последно уредено:
Совет да купам шевролет авео 2005 со плин атестиран со 144км поминати?

Пежо 307 дали е скапо одржување, ми треба одговор од човек што имал или има, не ми треба одговор од некој што прочитал на некој сајт, фала

Совет да купам шевролет авео 2005 со плин атестиран со 144км поминати?
Немој да е 1.2 моторот тој е точак спор
1.4 е опеловиот екотек
секако не очекувај квалитет, се расипуваат се и сешто на тие коли, не барај квалитет затоа се поефтини од другиве марки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom