Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси летово за Лев. Најголема глупост е летово да го донесат.

У доста заебана ситуација сме реално сеа. Само да се молиме ликови како Фавре или оној од Фрајбург да не дојдат пошто тоа ќе биде дебакл.

За Покетино имаше инфо вчера дека сме го контактирале ама не знам баш за него не сум убеден.

Ули се излажа ако мислеше дека Тухел ќе го чека а и со тоа дека Јуп уште една година ќе продложи. Иначе Фавре и Штрајх се одлични тренери но не за Баерн. Изгледа пак Нагелсман или Хазенхутл од Лајпциг ќе влезат во потесен кург.

Да, Ули се излажал. Да не било обратно, па откако му кажале дека нема шанси си нашол друг клуб...

Togas neka trgnat po Leon Bailey.
Ќе тргнете по Бранд, се појше е извесно дека ќе прајте германски Баерн.:D Леон ако го повикаат да игра за Англија ќе прави трансфер у ПЛ сигурно.

Бранд не е доволно добар моментално за во Баерн. Хаверц и Бејли се подобри сезонава.

Абе какви Хаверц, Бејли, Бранд, не зезајте.

Коман е тука. Евентуално ако се купува - ќе се купи едно екстра скапо крило и тоа е тоа. Плус убеден сум дека и Робери ќе им се продолжи... 4 стриктни крила е и повеќе од доволно.

И јас сум за Азар да го земеме, ама оди убеди ги да платат околу 120 мил.евра за него. Таман и да се искористи ситуацијата што Челзи нема да игра најверојатно ЛШ наредна сезона + Азар има 27 години, во тие години е што ќе сака можеби промена и последен јак договор. Нека му понудат петгодишен договор со јака плата и тоа е тоа.

Знае некој за прошталната утакмица на Швајнштајгер со кој тим ќе биде на Баерн? Мешавина од легенди со кои играл Басти или со тимот сегашен на баерн?

Знае некој за прошталната утакмица на Швајнштајгер со кој тим ќе биде на Баерн? Мешавина од легенди со кои играл Басти или со тимот сегашен на баерн?

Со сегашниот тим на Баерн и ќе играат против Чикаго. Да не планираш да одиш да гледаш?

Мала пажња :))))))))))))))))))))

302ba111e95265c5a7f6672ab57b41a1.jpg
65545a1c16f7311f009b5b442b77d939.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom