jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.578
- Поени од реакции
- 27.425
до сега се во македонија всушност беше во граници на очекувањата... а ова е ненормално веќе, па и за нас..A sto ti bese normalno dosega vsusnost?
до сега се во македонија всушност беше во граници на очекувањата... а ова е ненормално веќе, па и за нас..A sto ti bese normalno dosega vsusnost?
Зашто ненормално, што очекуваше... Нели со години збориме дека вака светот не го бива, мора рестарт. Еве веќе и јавно почнува припремата за тоаНенормална работа е ова...
Па ние ли ќе го опрааме бе светот....Зашто ненормално, што очекуваше... Нели со години збориме дека вака светот не го бива, мора рестарт. Еве веќе и јавно почнува припремата за тоа![]()
A be vaka bilo. Ovie od vlada imale se spremno i samo chekale amin od EU i NATO i so molskavichna brzina, bliska na svetlosna go izvestija ruskiot diplomat da ja napushti nashata "beautifull country".A sto ti bese normalno dosega vsusnost?
Значи во оваа претстава, режисерот има зацртано што е можно повеќе земји да се вклучени. Ние сме небитни, ама се надевам оној НАТО болничкиот центар што го збореа пред некоја година значи дека за првпат нема да сме во први борбени линии т.е. ќе сме позадинциПа ние ли ќе го опрааме бе светот....
Se krmevme 11 godini , ako e za air dosta e. Sega malce onaka pro bono, tuku koj e oficijalniot stav na Levica? Se sobravte site trojca ili samo ti i sefot bevteАко олабајте и вие малце душички сте, сеа не знам дали имате надници
Инаку не кажа ова со латиницата е некој знак на протест против пансловенството или пак од штабот насоки такви![]()
Soznam, mene povekjeto mi deluvaat kako od podrum da izlegle vcera. E sega ima nekoi na koi ova im bilo jasno uste pred tri , cetiri godini, na nekoj i pred 30 godini. Retki se ama ima i takviдо сега се во македонија всушност беше во граници на очекувањата... а ова е ненормално веќе, па и за нас..
Mozi i vaka bilo. Ovie od Zapad od koga naucile sto planirame da napravime im se javile i im rekle ne be uzivajte nema potreba, a nasite abe koj ve eba i vas i niv, nikoj nema da ni kazuva sto da pravime. Drzava sme nie ne zaebancija. I taka ni pet ni sest gi spickavme RusiteA be vaka bilo. Ovie od vlada imale se spremno i samo chekale amin od EU i NATO i so molskavichna brzina, bliska na svetlosna go izvestija ruskiot diplomat da ja napushti nashata "beautifull country".
Крмење 11г ама се натовивте за дупло најмалку, бабачко.Se krmevme 11 godini , ako e za air dosta e. Sega malce onaka pro bono, tuku koj e oficijalniot stav na Levica? Se sobravte site trojca ili samo ti i sefot bevte.
Za latinicata prasvas? Od stabot od stabot, nema vrska so panslovenstvo.
Prav si. Sega uste samo izbori da ima i najverojatno rasturate.Крмење 11г ама се натовивте за дупло најмалку, бабачко.
Него лошо ова со Левица, овој Апасиев на еден медиумски настап има поголема гледаност него шо има има Мицко и мапетите топтан заедно
Оти така?
А и gragxanite heroi ги шие, џабе ју ес еид банери по медиуми.
Тек да се отворат повеќе медиумите...
Za da ne ni se meshaat vo "Makedonckite Raboti" kako shto veli Shekerinska, "samo ostro i na prva".Se krmevme 11 godini , ako e za air dosta e. Sega malce onaka pro bono, tuku koj e oficijalniot stav na Levica? Se sobravte site trojca ili samo ti i sefot bevte.
Za latinicata prasvas? Od stabot od stabot, nema vrska so panslovenstvo.[DOUBLEPOST=1522093917][/DOUBLEPOST]
Soznam, mene povekjeto mi deluvaat kako od podrum da izlegle vcera. E sega ima nekoi na koi ova im bilo jasno uste pred tri , cetiri godini, na nekoj i pred 30 godini. Retki se ama ima i takvi[DOUBLEPOST=1522094164][/DOUBLEPOST]
Mozi i vaka bilo. Ovie od Zapad od koga naucile sto planirame da napravime im se javile i im rekle ne be uzivajte nema potreba, a nasite abe koj ve eba i vas i niv, nikoj nema da ni kazuva sto da pravime. Drzava sme nie ne zaebancija. I taka ni pet ni sest gi spickavme Rusite
Не знам за Левица, ама знам дека победиФтеPrav si. Sega uste samo izbori da ima i najverojatno rasturate.
Kakва чест имаме ааа?Па ние ли ќе го опрааме бе светот....
Не знам за Левица, ама знам дека победиФте![]()