Preku tetka si samo ili odnese i nekoj dopolnitelen dokument?Ajde dechki da ve izraduvam posle podolgo mi se smeni statusot, deka molbata mi e razgledana so polozitelno stanovishte. 2014ta ima nadez.....
Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Preku tetka si samo ili odnese i nekoj dopolnitelen dokument?Ajde dechki da ve izraduvam posle podolgo mi se smeni statusot, deka molbata mi e razgledana so polozitelno stanovishte. 2014ta ima nadez.....
Sio kakvi dokumenti si koe brojce. CestitoPreku tetka si samo ili odnese i nekoj dopolnitelen dokument?
Na vancho mu rekov da odnesit i potvrda od strumica, dali odnese ili ne ne znam ama mi zede 80 evra. Valjda odnesol shtom mi se smeni statusov. Na finalna bev od 30ti mart a dokumentite se dadeni pred toaPreku tetka si samo ili odnese i nekoj dopolnitelen dokument?
Moj prv bratuced podnese zalba i ceka 2 godinikoj ti kazal deka nisto od toa samo info te molam
Еве уште една причина плус за да ја дозатегнат работава, од денес ова
https://fakti.bg/world/293257-balgaria-podkopava-es-s-falshivi-balgari
auuu so zboris mor... znajs koja e ovaa Катја Матева? pa ta so vo 2016 gi prekratvi kolku bea so znam 3000... 10000 prepiski pa poradi та toj rosen advokatot se slikvase pokraj ministerkata od togaj so bese zaharieva na mp i se dogovaraja kako da se vratat prepiskite vo procedura........ pa od mp napraja ajde pak vo dabc pa ajde novi udostovareniata da bile ce piset so dok si dal.....Бившиот претседател на ДАБЧ Росен Иванов, си тера бизнис со прекратените за државјанство, не е од вчера муабетот. http://www.mediapool.bg/kak-ministe...a-na-biznesa-s-grazhdanstvoto-news259273.html
[DOUBLEPOST=1522081070][/DOUBLEPOST]Decki se raboti za brojce od drugar Feb 2014 ..od finalna denovive mu se promena vo "lipsat dani" inace odime zaedno so preku gnasata jone od ohrid...sto znaci ova?
Ova znači deka drugar ti e glup i koga proveruval vnesuvajki go zgresil brojcetoDecki se raboti za brojce od drugar Feb 2014 ..od finalna denovive mu se promena vo "lipsat dani" inace odime zaedno so preku gnasata jone od ohrid...sto znaci ova?
Ajde dechki da ve izraduvam posle podolgo mi se smeni statusot, deka molbata mi e razgledana so polozitelno stanovishte. 2014ta ima nadez.....
Btavo duri ne mi se veruva promeni vo 2014..koj broj si..
Па нели возеше камион, а сега викаш имаш фирма во бугарија? Ако возеше камион ќе немаше време да киснеш на форумов 24/7. Од една страна викаш возиш камион и имаш фирма во бугарија, а од друга страна чекаш бугарско државјанство. А знаеме дека со мк пасош тешко можеш да возиш камион на запад. Ајде сега реши се, имаш фирма во бугарија, возиш камион на запад а немаш бг пасош, посредник си и бараш жртви, или се работи за подвоена личност?Ајдее... добро посредник сум, болна работа[DOUBLEPOST=1522073061][/DOUBLEPOST]Последен пат се замарам нешто да докажам за себе. Ме допре тоа што гледам со кој имам работа, прво од кај ти се информациите, ви ги кажав изворите, од кај ги знам процедурите, имам фирма и адвокат за неа во софија кои работат со тоа. Од каде ги знам роковите, имам партнер од бугарија кој работи каде ги има тие информации, од кај ги знам трошоците, ало јас ги платив! Значи има одреден број членови кои се однесуваат како индијанци. Дојде европеец со фото апарат, овие се кријат затоа што апаратот им ја краде душата. Ако не се помачите да разберете каде што како, ќе останите неуки. Информациите се моќ за да не ве лажат, а јас сум наивен што ги споделувам. Јеб# га не сте луѓе да ви помогне некој.
Имам 4 камиони регистрирани на фирма во Бугарија. За фирмата 40% е моја а 40% на брат ми, а остатокот на еден бугарин. Три месеци возам, три одморам, затоа што немам пасош, сега реши се што те интересира другоПа нели возеше камион, а сега викаш имаш фирма во бугарија? Ако возеше камион ќе немаше време да киснеш на форумов 24/7. Од една страна викаш возиш камион и имаш фирма во бугарија, а од друга страна чекаш бугарско државјанство. А знаеме дека со мк пасош тешко можеш да возиш камион на запад. Ајде сега реши се, имаш фирма во бугарија, возиш камион на запад а немаш бг пасош, посредник си и бараш жртви, или се работи за подвоена личност?
Во ваков случај подобро е да платиш повеќе и за две недели ќе земеш пасош. Братучед исто вози камион и мораше да ја напушти Шведска, ама си плати повеќе пари и си доби за брзо.Имам 4 камиони регистрирани на фирма во Бугарија. За фирмата 40% е моја а 40% а остатокот на еден бугарин. Три месеци возам, три одморам, затоа што немам пасош, сега реши се што те интересира друго
Да платам побрзо за пасош? Не знам каде и како...Во ваков случај подобро е да платиш повеќе и за две недели ќе земеш пасош. Братучед исто вози камион и мораше да ја напушти Шведска, ама си плати повеќе пари и си доби за брзо.
za potvrda od klubot vo sr plati 80 evra? i jas vadev potvrda od tamu ama 1500 ili 1800 den mi naplatijaNa vancho mu rekov da odnesit i potvrda od strumica, dali odnese ili ne ne znam ama mi zede 80 evra. Valjda odnesol shtom mi se smeni statusov. Na finalna bev od 30ti mart a dokumentite se dadeni pred toa
P.s. ako ne se pishuvaa gluposti i navredi na forumov, site ke imavme mnogu pokorisni informacii, a ne sega da me prashuvaat 300 dushi so kakvi dokumenti sum i koe brojche sum, btw so dokumenti od tetka br. 4**/2014
Abe ne znam zosho sakate site da se pravite pametni i zato i ne ve pratam povekje i ne pishuvam a kaaj e patot do strumica pa do Sofija pa prevodi i drugi gluposti kafinjaa jadenje chekanje i gubenje dva tri dena ako sakash participiraj so neshto sho vredi aako ne vasha rabota. Jas si zavrshiv rabota sho sakate pravete, baram od adminot da me banira permanentno.... Pozdravza potvrda od klubot vo sr plati 80 evra? i jas vadev potvrda od tamu ama 1500 ili 1800 den mi naplatija![]()
ti kazav nesto loso ? gluposti!Abe ne znam zosho sakate site da se pravite pametni i zato i ne ve pratam povekje i ne pishuvam a kaaj e patot do strumica pa do Sofija pa prevodi i drugi gluposti kafinjaa jadenje chekanje i gubenje dva tri dena ako sakash participiraj so neshto sho vredi aako ne vasha rabota. Jas si zavrshiv rabota sho sakate pravete, baram od adminot da me banira permanentno.... Pozdrav