Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Preku tetka si samo ili odnese i nekoj dopolnitelen dokument?
Na vancho mu rekov da odnesit i potvrda od strumica, dali odnese ili ne ne znam ama mi zede 80 evra. Valjda odnesol shtom mi se smeni statusov. Na finalna bev od 30ti mart a dokumentite se dadeni pred toa

P.s. ako ne se pishuvaa gluposti i navredi na forumov, site ke imavme mnogu pokorisni informacii, a ne sega da me prashuvaat 300 dushi so kakvi dokumenti sum i koe brojche sum, btw so dokumenti od tetka br. 4**/2014

Бившиот претседател на ДАБЧ Росен Иванов, си тера бизнис со прекратените за државјанство, не е од вчера муабетот. http://www.mediapool.bg/kak-ministe...a-na-biznesa-s-grazhdanstvoto-news259273.html
auuu so zboris mor... znajs koja e ovaa Катја Матева? pa ta so vo 2016 gi prekratvi kolku bea so znam 3000... 10000 prepiski pa poradi та toj rosen advokatot se slikvase pokraj ministerkata od togaj so bese zaharieva na mp i se dogovaraja kako da se vratat prepiskite vo procedura........ pa od mp napraja ajde pak vo dabc pa ajde novi udostovareniata da bile ce piset so dok si dal.....
a ovaa gospozava bese direktorka tamu na ag. za grazdanstvo so davet polozitelno i ja izbrkaja od mp i sega ojt i davat intervjua oti izglea ne mojt da im zabrai kkako i go napraija to brkanjeto od rabota....
daj ssamo neka et ko so velit se pustale prepiskite .... a ne da cekat lugje od 2012.... 2013 godini gi imet.....
mislam oti mnogu dobro naprai Jotova so gi klade plus tie kontolite barem da se ocistet site tie so ne trebet da dobit bg grazdanstvo
eve ja kako lazet вели -----тја беше уволнена през октомври 2017 година, заштото е разкрила разпространението........ а еве како е http://www.mediapool.bg/uvolneni-sa-shefovete-na-zatvorite-i-direktsiya-grazhdanstvo-news261319.html

Последно уредено:
Decki se raboti za brojce od drugar Feb 2014 ..od finalna denovive mu se promena vo "lipsat dani" inace odime zaedno so preku gnasata jone od ohrid...sto znaci ova?
[DOUBLEPOST=1522081070][/DOUBLEPOST]
Decki se raboti za brojce od drugar Feb 2014 ..od finalna denovive mu se promena vo "lipsat dani" inace odime zaedno so preku gnasata jone od ohrid...sto znaci ova?
Ova znači deka drugar ti e glup i koga proveruval vnesuvajki go zgresil brojceto

Ајдее... добро посредник сум, болна работа[DOUBLEPOST=1522073061][/DOUBLEPOST]Последен пат се замарам нешто да докажам за себе. Ме допре тоа што гледам со кој имам работа, прво од кај ти се информациите, ви ги кажав изворите, од кај ги знам процедурите, имам фирма и адвокат за неа во софија кои работат со тоа. Од каде ги знам роковите, имам партнер од бугарија кој работи каде ги има тие информации, од кај ги знам трошоците, ало јас ги платив! Значи има одреден број членови кои се однесуваат како индијанци. Дојде европеец со фото апарат, овие се кријат затоа што апаратот им ја краде душата. Ако не се помачите да разберете каде што како, ќе останите неуки. Информациите се моќ за да не ве лажат, а јас сум наивен што ги споделувам. Јеб# га не сте луѓе да ви помогне некој.
Па нели возеше камион, а сега викаш имаш фирма во бугарија? Ако возеше камион ќе немаше време да киснеш на форумов 24/7. Од една страна викаш возиш камион и имаш фирма во бугарија, а од друга страна чекаш бугарско државјанство. А знаеме дека со мк пасош тешко можеш да возиш камион на запад. Ајде сега реши се, имаш фирма во бугарија, возиш камион на запад а немаш бг пасош, посредник си и бараш жртви, или се работи за подвоена личност?

Па нели возеше камион, а сега викаш имаш фирма во бугарија? Ако возеше камион ќе немаше време да киснеш на форумов 24/7. Од една страна викаш возиш камион и имаш фирма во бугарија, а од друга страна чекаш бугарско државјанство. А знаеме дека со мк пасош тешко можеш да возиш камион на запад. Ајде сега реши се, имаш фирма во бугарија, возиш камион на запад а немаш бг пасош, посредник си и бараш жртви, или се работи за подвоена личност?
Имам 4 камиони регистрирани на фирма во Бугарија. За фирмата 40% е моја а 40% на брат ми, а остатокот на еден бугарин. Три месеци возам, три одморам, затоа што немам пасош, сега реши се што те интересира друго

Последно уредено:
Имам 4 камиони регистрирани на фирма во Бугарија. За фирмата 40% е моја а 40% а остатокот на еден бугарин. Три месеци возам, три одморам, затоа што немам пасош, сега реши се што те интересира друго
Во ваков случај подобро е да платиш повеќе и за две недели ќе земеш пасош. Братучед исто вози камион и мораше да ја напушти Шведска, ама си плати повеќе пари и си доби за брзо.

Во ваков случај подобро е да платиш повеќе и за две недели ќе земеш пасош. Братучед исто вози камион и мораше да ја напушти Шведска, ама си плати повеќе пари и си доби за брзо.
Да платам побрзо за пасош? Не знам каде и како...
Доколку не биде ништо со пасошот, можно е како варијанта да се приклучам на данска или шведска фирма со работна дозвола, незнам како ќе биде

Na vancho mu rekov da odnesit i potvrda od strumica, dali odnese ili ne ne znam ama mi zede 80 evra. Valjda odnesol shtom mi se smeni statusov. Na finalna bev od 30ti mart a dokumentite se dadeni pred toa

P.s. ako ne se pishuvaa gluposti i navredi na forumov, site ke imavme mnogu pokorisni informacii, a ne sega da me prashuvaat 300 dushi so kakvi dokumenti sum i koe brojche sum, btw so dokumenti od tetka br. 4**/2014
za potvrda od klubot vo sr plati 80 evra? i jas vadev potvrda od tamu ama 1500 ili 1800 den mi naplatija :cautious:

za potvrda od klubot vo sr plati 80 evra? i jas vadev potvrda od tamu ama 1500 ili 1800 den mi naplatija :cautious:
Abe ne znam zosho sakate site da se pravite pametni i zato i ne ve pratam povekje i ne pishuvam a kaaj e patot do strumica pa do Sofija pa prevodi i drugi gluposti kafinjaa jadenje chekanje i gubenje dva tri dena ako sakash participiraj so neshto sho vredi aako ne vasha rabota. Jas si zavrshiv rabota sho sakate pravete, baram od adminot da me banira permanentno.... Pozdrav

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk

Abe ne znam zosho sakate site da se pravite pametni i zato i ne ve pratam povekje i ne pishuvam a kaaj e patot do strumica pa do Sofija pa prevodi i drugi gluposti kafinjaa jadenje chekanje i gubenje dva tri dena ako sakash participiraj so neshto sho vredi aako ne vasha rabota. Jas si zavrshiv rabota sho sakate pravete, baram od adminot da me banira permanentno.... Pozdrav

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk
ti kazav nesto loso ? gluposti!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom