I sto saka da kaze pisatelot ke dade nekoj obrazlozenie?
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I sto saka da kaze pisatelot ke dade nekoj obrazlozenie?
Mnogu nekakoМене ми кажаа дека за околу 1000 преписки за сите години ќе има до среда. Иако ми се мали шансите, се надевам
тоа е среда... УПМ, јас да не се разбрав добро. Да не одлучуваат во среда за 1000 преписки???I sto saka da kaze pisatelot ke dade nekoj obrazlozenie?
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Спремајте се денес[/Q
S
Tie sto se prekrateni so niv e zavrseno licno poznavam luge sto imat podneseno zalba preko advokat Rusen Ivanov blizok na L Mladenov SAMO KE VI ZEMAT ZA DABE 30eЗа тие кои се прекратени.
koj ti kazal deka nisto od toa samo info te molamTie sto se prekrateni so niv e zavrseno licno poznavam luge sto imat podneseno zalba preko advokat Rusen Ivanov blizok na L Mladenov SAMO KE VI ZEMAT ZA DABE 30e
Tie sto se prekrateni so niv e zavrseno licno poznavam luge sto imat podneseno zalba preko advokat Rusen Ivanov blizok na L Mladenov SAMO KE VI ZEMAT ZA DABE 30e
Druze ti posrednik da ne siИванов е конзорциумот на адвокати преку кој јас обжалив во Септември, не знам дали некој се вика Русен, но кај мене ете бидна, 30 ЕУР, беше само молбата, кај адвокатите ме фати негде 150-170 еур.
знам само дека молбата беше 35 ЕУР, 25 некоја си изјава, некои адвокатски услуги нешто под 100 еур, се на се толку.
За жал не, а сакаш да ти посредувам?Druze ti posrednik da ne si
Бившиот претседател на ДАБЧ Росен Иванов, си тера бизнис со прекратените за државјанство, не е од вчера муабетот. http://www.mediapool.bg/kak-ministe...a-na-biznesa-s-grazhdanstvoto-news259273.htmlTie sto se prekrateni so niv e zavrseno licno poznavam luge sto imat podneseno zalba preko advokat Rusen Ivanov blizok na L Mladenov SAMO KE VI ZEMAT ZA DABE 30e
Сега ти знаеш дека е посредник??? Зошто ги кажува цените колку го чинело??? За да најде некоја жртва. Зошто кажува дека прекратена преписка може со жалба да се врати во процедура?? Затоа што веќе нема кандидати кои поднесуваат за БГ државјанство, приходите му секнале и сега пушта водички дека прекратен можело да се врати во процедура. Тоа ти е исто како да сакаш да вратиш мртовец во живот.Druze ti posrednik da ne si
Сега ти знаеш дека е посредник??? Зошто ги кажува цените колку го чинело??? За да најде некоја жртва. Зошто кажува дека прекратена преписка може со жалба да се врати во процедура?? Затоа што веќе нема кандидати кои поднесуваат за БГ државјанство, приходите му секнале и сега пушта водички дека прекратен можело да се врати во процедура. Тоа ти е исто како да сакаш да вратиш мртовец во живот.![]()
Хахах даа имаш право ке се развлече малку, после лето ке фати па ајде по одмори се до септември и тоо разбирашЈас мислам дека ова недела ќе нема баш промени зато шо тамо фаќат велигденски празници
Sent from my SM-A510F using Tapatalk