Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Tie sto se prekrateni so niv e zavrseno licno poznavam luge sto imat podneseno zalba preko advokat Rusen Ivanov blizok na L Mladenov SAMO KE VI ZEMAT ZA DABE 30e

Иванов е конзорциумот на адвокати преку кој јас обжалив во Септември, не знам дали некој се вика Русен, но кај мене ете бидна, 30 ЕУР, беше само молбата, кај адвокатите ме фати негде 150-170 еур.
знам само дека молбата беше 35 ЕУР, 25 некоја си изјава, некои адвокатски услуги нешто под 100 еур, се на се толку.

Иванов е конзорциумот на адвокати преку кој јас обжалив во Септември, не знам дали некој се вика Русен, но кај мене ете бидна, 30 ЕУР, беше само молбата, кај адвокатите ме фати негде 150-170 еур.
знам само дека молбата беше 35 ЕУР, 25 некоја си изјава, некои адвокатски услуги нешто под 100 еур, се на се толку.
Druze ti posrednik da ne si

Tie sto se prekrateni so niv e zavrseno licno poznavam luge sto imat podneseno zalba preko advokat Rusen Ivanov blizok na L Mladenov SAMO KE VI ZEMAT ZA DABE 30e
Бившиот претседател на ДАБЧ Росен Иванов, си тера бизнис со прекратените за државјанство, не е од вчера муабетот. http://www.mediapool.bg/kak-ministe...a-na-biznesa-s-grazhdanstvoto-news259273.html

Druze ti posrednik da ne si
Сега ти знаеш дека е посредник??? Зошто ги кажува цените колку го чинело??? За да најде некоја жртва. Зошто кажува дека прекратена преписка може со жалба да се врати во процедура?? Затоа што веќе нема кандидати кои поднесуваат за БГ државјанство, приходите му секнале и сега пушта водички дека прекратен можело да се врати во процедура. Тоа ти е исто како да сакаш да вратиш мртовец во живот. :tapp:

Сега ти знаеш дека е посредник??? Зошто ги кажува цените колку го чинело??? За да најде некоја жртва. Зошто кажува дека прекратена преписка може со жалба да се врати во процедура?? Затоа што веќе нема кандидати кои поднесуваат за БГ државјанство, приходите му секнале и сега пушта водички дека прекратен можело да се врати во процедура. Тоа ти е исто како да сакаш да вратиш мртовец во живот. :tapp:

Ајдее... добро посредник сум, болна работа[DOUBLEPOST=1522073061][/DOUBLEPOST]Последен пат се замарам нешто да докажам за себе. Ме допре тоа што гледам со кој имам работа, прво од кај ти се информациите, ви ги кажав изворите, од кај ги знам процедурите, имам фирма и адвокат за неа во софија кои работат со тоа. Од каде ги знам роковите, имам партнер од бугарија кој работи каде ги има тие информации, од кај ги знам трошоците, ало јас ги платив! Значи има одреден број членови кои се однесуваат како индијанци. Дојде европеец со фото апарат, овие се кријат затоа што апаратот им ја краде душата. Ако не се помачите да разберете каде што како, ќе останите неуки. Информациите се моќ за да не ве лажат, а јас сум наивен што ги споделувам. Јеб# га не сте луѓе да ви помогне некој.

Последно уредено:
Јас мислам дека ова недела ќе нема баш промени зато шо тамо фаќат велигденски празници

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Хахах даа имаш право ке се развлече малку, после лето ке фати па ајде по одмори се до септември и тоо разбираш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom