- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.616
- Поени од реакции
- 119.765
Е како не, глупости зборам јас, воопшто не е како што го опишав, баш добро игра. Само еден гем зема до сега, да видиме дали ќе стигне до двата што ги спомнав пред некој ден.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е дека не најавив HhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhИзгледа ни ти ни 99% од тукашниве не сте дочитале во анализата. Никој од Србија не ми ја кажал утакмицата, него дечкото што тренирал со овој Ммох ЛАНИ МИ КАЖА ДА ИГРАМ КОНТРА НЕГО НА АО И МИ ОБЈАСНИ КАКОВ МЕКУШ Е. Од тогаш го имам гледано преку 20 пати, секогаш истото издание го има, мизерен како што објаснив. И посочив на крајот од постот дека за да се деси пад треба баш мизерен Агут да искочи на терен што и се деси. Во прв сет кога го изеде вториот брејк направи две дупли во три поени, во ТБ да не зборувам што правеше, во третиот сет умрен и грогиран противник тој милион неизнудени направи, смечови утињаше. И што е најинтересно од се, јас НИГДЕ не дигнав паника ниту плачев за падот, само пишав надреализам алудирајќи на очајната игра на Агут и пресвртот после брејк предност во третиот сет и МТО за Ммох.
Пад ко пад се дешава и ќе се дешава ама ете овој денес беше баш неочекуван, и тоа не говорам само за 2-0 пошо го имав и кец играно.
Ќе видиш сега со Чунг како 2 гема во мечот ќе земе, мега јакиот и одличен Ммох, али небитно е тоа. А за тоа дека кајгана испопаѓала на мојот тип денес и пошо постојат луѓе како тебе, Оби и не знам таму уште кој се најде паметен нема да постирам веќе. Не дека ќе е некоја загуба тоа ама ради вакви идиотизми замре темава, зашо секој после војната е генерал. Не викам дека нема дебилизми на темава кои не се за тролање, ама ете последно што памтам Дел Бој го замараше еден кретен зашо утна две утакмици од Примера. Терај си и ти и сите останати со сеирот и типовите, од мене толку.
во живо вреди да си ја пробате кливленд со бруклин, цела минус на околу 224 поени
кратки напади се, фати шутни ама засега шутевите му се бунари сите...
Jas over 223.5 ja igrav
P.S za Klivlend tipicno ovaa sezona e deka 4/4 redovno zaspivaat vo napad i stegaat do max odbrana... Za 1 kos me padna pred Eden mesec so Toronto, 45 mi falea uste vo 4/4, 43 stavija. Na 6:50 do kraj mi falea uste 20 kosa!!! A prethodnite 3 cetvrtini po 68,63,65 stavija. Za 2500 evra ja cekav, poslednite 30 sekundi ne odea vo napad vekje a eden kos samo mi falese, zavrsi tuka utakmicata.
Bolno epten ...
токму така. со кливленд никогаш не си на чисто, може да не одиграат асполутно ништо, а може и да се распуцаат тројки и леброн да полуди па да преминат над 110 поени на натпревар лесно.
чекав поволна понуда па ја пуштив минус на 228.5aјде среќа па нека испадне измеѓу 225 и да не поклопи и двајцата.
одам на тоа дека се игра во ран термин, па да не ги служи шутот баш баш, но засега не играат некои одбрани и мн лесно доаѓаат до поени,брзи напади се и на двете екипи, практично нема да има бог знае колку промени во тоа до крајот на натпреварот.
на јаки влогови играш, за 2500 евра да ја чекам некоја и да ме падни па нема да играм месец дена најмалку, стварно болно.
не ја гледам сега во второто - едно полувреме доста е, пошто да не трошам нерви, ако проџе проџе али ќе биде тесно![]()
со оглед на тоа колккав ти е тебе влогот на утакмиците, а колав мене, навивам твојот да поминеTaman si e izmegju 224-228![]()