Мене ич не ми е јасна оваа работа. Ај, ете, на МТВ нема да даваат, SK на српскиот ќе давале, а ние сме го имале хрватскиот (?), ама на ArenaSport нема да го има кај нас? И на кој канал од ArenaSport каналите ќе има пренос, всушност?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи вака СК 2-6 се тотално исти канали кои се емитуваат во сите земји исто со иста програма. Само СК 1 е различен за секоја земја (имаме Српски, Хрватски, Словенечки и Црногорски СК 1). И сега пред неколку години АВМУ поради бог знае која причина (имаше повеќе која е сега точно незнам) одлучи да српскиот СК биде заменет со хрватскиот. Тоа значеше исклучување на српскиот аудио јазик но и замена на СК 1 Србија со СК 1 Хрватска, за жал. И сега незнам како ама и до лани во Хрватска бидејќи СК видоа што се случува во МК, Ф1 се емитуваше на СК 6 (кој нормално се емитува во Хрватска) но од годинава нема најверојатно, зошто поим немам. Е сега, Дали годинава имаат нешто сменето со правата и немаат од СК купено повторно за територијата на МК незнам, ќе видиме но еве во програмската шема на СК нема Ф1 пренос освен СК 1.Мене ич не ми е јасна оваа работа. Ај, ете, на МТВ нема да даваат, SK на српскиот ќе давале, а ние сме го имале хрватскиот (?), ама на ArenaSport нема да го има кај нас? И на кој канал од ArenaSport каналите ќе има пренос, всушност?
Мене ич не ми е јасна оваа работа. Ај, ете, на МТВ нема да даваат, SK на српскиот ќе давале, а ние сме го имале хрватскиот (?), ама на ArenaSport нема да го има кај нас? И на кој канал од ArenaSport каналите ќе има пренос, всушност?
Za trke, kvalifikacije, a vrlo često i treće treninge u sve tri klase imaćemo četiri ili pet različitih ’fidova’, koji će biti dostupni na kanalima SK7, 8, 9 i 10. Za sada je ta ponuda ograničena samo na one ljubitelje motociklizma koji imaju EON, ali će već od druge trke tu opciju će imati svi korisnici d3 ponude SBB. Već od subote ćete moći da uživate u pravoj revoluciji kada je u pitanju praćenje auto-moto sporta, ne samo na ovim prostorima, već i šire.
Така да сега да се надеваме дека во Сабота на пола саат пред квалификациите ќе купатОд МТВ сабајлево ми одговрија дека моментално немале откупено Ф1 и дека ако нешто се промени ќе известеле. Како да оставаат простор нешто да се деси.Во 2015 правата за наредни 3 сезони ги купија во петокот пред првата трка, така да...
Ima nekakva šansa ili veće e odlučeno?Ф1 на МРТ нема да има.