Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.345
Поени од реакции
26.344
Затоа што сметам дека се концентрираш и фокусираш на една работа, која од повеќето, е на долно ниво од важност.
Па не сум баш сигурен. Сепак дечкото е тој што бара совет.

Јас не сметам дека мојата квалификација за нејзе е битна, иако ја имам. Aко веќе не ја третира како објект, туку како субјект има многу посериозен проблем. И прави уште една грешка во серија.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ама ја развлековте работава. Иделе 5 години, може ја сакал стварно, кога сакаш праиш нерационални работи, плус е многу млад. Олабавете го малце, не е тема кај што се покажува колку сте искусни.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Ама ја развлековте работава. Иделе 5 години, може ја сакал стварно, кога сакаш праиш нерационални работи, плус е многу млад. Олабавете го малце, не е тема кај што се покажува колку сте искусни.
сигурен си?
има некои тука никогаш немаат згрешено ;) сето деви марии и ангели, да се чуди чоек...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
Па ако не тука тогаш каде? :coffee:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
Ќе си размените бројчиња по пораки на тие што им покажувате, нема потреба од его трипови по вакви теми.
Нека си разменат де. Јас само го надополнив твојот коментар. Бричко еден :D

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.941
Поени од реакции
18.017
Zoshto nemam devojka. Dali zatoa sto sum grt, nemam sreca u ljubov ili imam nekoja kochnica u zivotot?

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
Си бил ти таму кога он ја ебел, а они слушале?
Слушале нејзините и сега шо ?
Ебати неиживеаните ороспии. Од 5 години повеќето време спиела кај мене дома, одколку кај нејзе. Моите ја гледале како ќерка, а не како девојка. Ако требало моите не јаделе само да има за нејзе. Е до толку сме биле блиски.
И купи на мајка ми поклон за 8 март, и дури ме прашуваше што друго да и купи у чест да се извини...
За утредента на 9ти март да ми се јави и да ми каже еј пак не знам што ми е, не ми се јавувај не ми се збори.

И да еве курвичето од вчера почна и официјално да му лајкнува слики на менторот..

И жити се ај пак некое женско нека ми каже дека сум бил патетичен и слаб, со тоа што сум отишол да зборам со нејзините. На вас да ви се деси истото у 5 саат сабајле да ги прочитате тие пораки од дечко ви, па да ве видам какви АЛФА ЖЕНКИ ќе бидете после 5 години врска....[DOUBLEPOST=1521616943][/DOUBLEPOST]
https://mk.wikipedia.org/wiki/Афект ..

Нема тука зрелост незрелост, ако не си била во ваква состојба без разлика дали за љубов или друго, неможеш да го разбереш.

Нене они бараат зрели личности кои после 5 години врска, наеднаш дознаваат дека женска им ги вара и ние како АЛФА-мажјаци онака ноншарлантно ќе им кажеме курво еби се мене кур ме боли.

C

Castiel

Гостин
Ако ќерка ми е возрасна личност, тоа што прави со нејзиниот живот е лично нејзина работа. И не, не би се мешала исто ко што и мене не ми се мешале.

Ќе ја прекинам овде дискусијава, бидејќи доволно добро те познавам и знам дека ми ја разбра поентата. Исто така знам и дека и до утре да дискутираме, нема да се поместиме од мртва точка. Следново не се однесува конкретно на тебе.

Се извинувам на сите кои се најдоа навредени. Ваше си е како се справувате со ситуации во вашите животи. Само, нека не ве чуди ако со такви сфаќања тешко успевате да задржите жена до себе.
Зрелоста ја покажал во моментот кога не и го пукнал носот да бидеме искрени. Во таква ситуација тоа да дознаеш и да изреагираш мирно ако не е зрелост ондак не знам што е. Сепак е реакција во афект. Не дај боже така да дознаеш за дечкото ништо чудно му залепиш ти една пошто во ПМС си цело време. Не сум заборавил тоа. А за ова последново боље што не ја задржал за што ќе му е ороспија во животот? Нема врска со сфаќања и глупости секој со среќата што ќе му се погоди и кога.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

C

Castiel

Гостин
Технички да.
Но ај ако не, да инволвира секој по 10 луѓе најмалце за да се оправда проблемот дека не е само меѓу нив.
И за крај, зошто ако она постапила грдо, оправдање да му се наоѓа на типот дека постапил слично но правилно?
Како успеа да споредиш тоа што кажал на нејзините со тоа што она се ебела со друг ? Каде сличноста тука ? Дај не заебавајте кај изневерен човекот, кај мирно изреагирал уште на крај ќе стигне до муабет епа заслужил да го извара.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
Zoshto nemam devojka. Dali zatoa sto sum grt, nemam sreca u ljubov ili imam nekoja kochnica u zivotot?
Ја ке ти дадам еден совет.
Не ти треба брат девојка рано ти е, иди искачај со другари, еби ги курвите ич око да не ти лази.

T

Terroir

Гостин
Ако ќерка ми е возрасна личност, тоа што прави со нејзиниот живот е лично нејзина работа. И не, не би се мешала исто ко што и мене не ми се мешале.

Се извинувам на сите кои се најдоа навредени. Ваше си е како се справувате со ситуации во вашите животи. Само, нека не ве чуди ако со такви сфаќања тешко успевате да задржите жена до себе.
Е од такви мајки ни се прокурва младината ... Сине не ти е убоо кога те ебе...остај го мама ке си најдеш друг
Не знам што ти е чудно, 90% од девојките и идни мајки се баш такви. Или кажано со на @Sussaro зборовите

Ама сум ја гледал како кинеска краљица, 5 години влакно не и фалеше, у сите тешки моменти и се најдов, никогаш за ништо не беше навредена, повредена, душата и ја дадов и на крај фрли се во вода и отиде со сељакот.
Децо, најбитната работа што треба да ја запамтите за жените е-ТИЕ НЕ ФУНКЦИНОИРААТ ПО МАШКА ЛОГИКА. Ти како машко се водиш по тој принцип на чест, достоинство, почит. Ако ти помогнал-помогни му, ако ти се нашол во тешко-најди му се во тешко, ако те цени како другар без разлика кој си, што си, колку пари си имал или немал во џебот-цени го и ти така. Машките што одстапуваат од тој принцип ги викаме педери, жените кои отстапуваат од тој принцип ги викаме едноставно-жени.
https://forum.kajgana.com/threads/Најголеми-грешки-во-врска-со-љубовта.37497/page-3#post-6093840

Затоа и сега ја релативизираат ситуацијава па почнаа да наоѓаат грешки кај типов, наместо едноставно да признаат дека ја чешало газето и си нашла едноставно подобра или барем нова прилика..

Последно уредено од модератор:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Да кажи мајсторот ебачот црн појас петта лента :icon_lol:, ако одбираш малку англиски слушај внимателно :icon_lol:.

[DOUBLEPOST=1521796799][/DOUBLEPOST]
Кога имаш проблеми во врската, ги решаваш со партнерот. Он не бил во врска со мајка и' и татко и' туку со неа и се што имал да каже, требало да и' каже исклучиво нејзе.
Друго, не отишол да им каже причина поради која прекинале, пошто они технички не ни прекинале тогаш, и' простил. Чуму потребата да се вмешаат родителите или било кој друг?
Да знаат од дома шо курва е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Последно уредено:
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ако оделе 5 години,ако бил кај неа и такви работи зашто мислиш дека не требал да ја кодоши дома:aplauz:,од морални и етички причини треба да збори со неговите,доколку 5 години ја плескал у детската а мајка и и татко се преправале дека не слушаат зашто да не збори со нив?
Кога бев 6-7 години и си играв пред зграда, имаше деца што на секоја караница се закануваа дека ќе ги викнат мајка им или татко им. Не знам за тебе, ама таквите ги сметавме за кукавици и не си игравме со нив.[DOUBLEPOST=1521922901][/DOUBLEPOST]
Дада она ништо не оплескала срценца си праќала со некој тренер таму, он оплескал.
Не коментирав што правела девојката. Тоа требало дечкото да го расчисти со неа, а не да се бламира пред нејзините родители.
Ама тоа се тие нови дечки: сок не плаќаат, делат сметка за кафето, сексуалните проблеми очекуваат да им ги решат родителите на девојките... Страшно!

Kajgana Shop

На врв Bottom