Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Епа користи го така поефтино нема освен да го купиш од али и сам да го монтираш
И ќе уштедиш 10е + ќе го чекаш 1-3 месеци

Епа користи го така поефтино нема освен да го купиш од али и сам да го монтираш
И ќе уштедиш 10е + ќе го чекаш 1-3 месеци
Муабетот ми е дека не вреди толку телефонот, за 5000 има половни, здрави. Фала во секој случај.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Што мислете за
смартфон Beon Tel F1??
upload_2018-3-20_14-53-18.jpeg

Леново
или
Samsung
Galaxy Tab 10.1 LTE

Кои се придобивките кај самсунгот и дали вреди за тие 7к +?
Самсунгот има подобар екран, процесор, другото е горе доле слично
според мене не вреди плус 7000 ден, за тие пари ќе купиш уште еден барем 8 инчен бренд таблет или некое друго задоволство

Колку кошта промена на екран и тач на Лумиа 535?

Сршен е повеќе од пола година, а не е многу работен телефонот... ако има некаде за прифатлива сума би го направил.

Колку кошта промена на екран и тач на Лумиа 535?

Сршен е повеќе од пола година, а не е многу работен телефонот... ако има некаде за прифатлива сума би го направил.
се менува и посебно тач или и двете се скршени?

се менува и посебно тач или и двете се скршени?
Минатиот пат беше скршен само екранот и на сервис ми ги менаа двете... не можело само екран.

Сега не работи ни тачот.

Минатиот пат беше скршен само екранот и на сервис ми ги менаа двете... не можело само екран.

Сега не работи ни тачот.
Се менува посебно, тоа те прашувам ако ти дава слика екранот ако е добар ќе се смени само тач, контакт и цена на ПП

ДАми има начин на телефон со windows да се користи фб месенџер?
На фб апликацијата кога ке влезам пишува цело време connecting...

А на било кој пребарувач не може да се притисне ништо во делот каде што е разговорот, новости, барања за пријателство исто како не не фаќа тачот во тој дел...

Мoже сoвет кoј имa искуствo сo oние power bank пoлнaчи зa телефoни? Кoи се пoдoбри и дaли истите мoже дa се пoлнaт вo кoлa?

Мoже сoвет кoј имa искуствo сo oние power bank пoлнaчи зa телефoни? Кoи се пoдoбри и дaли истите мoже дa се пoлнaт вo кoлa?
Јас имам Филипс од Нептун земен, не можев да истражувам баш што како и го земав во минутата што се вика. Батеријата на телефонов ми е 1900mAh и три пати ја полни. Некаде 1300 денари го зедов, имаше и помоќен исто од Филипс ама доста ми е мене.

Јас имам Филипс од Нептун земен, не можев да истражувам баш што како и го земав во минутата што се вика. Батеријата на телефонов ми е 1900mAh и три пати ја полни. Некаде 1300 денари го зедов, имаше и помоќен исто од Филипс ама доста ми е мене.
А се пoлни исклучивo вo штекер или мoже и вo кoлa дa се пoлни кaкo мoбилен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom