?
..........
Гостин
3k albanski^^ Na fb ima 3.7k likes i 700 shares
3k albanski^^ Na fb ima 3.7k likes i 700 shares
Таму има многу ботови, на youtube треба да има google acc, далеку од тоа дека не можеш да купиш лајкови.^^ Na fb ima 3.7k likes i 700 shares
Зошто не му го запалат автомобилот на Талат, ако веќе сакаат на таков начин да го изразат својот гнев? Или им фуфа дека ќе изедат некој шамар, или евентуално дека малку ќе се повозат во задниот дел од неговиот автомобил!?Ако толку се плашат од македонците нека се преселат во куќите на македонците што беа истерани од Тетово или Арачиново.
Моменталната владејачка гарнитура тоа им го понуди за да дојде на власт, зарем мислиш дека тие се до толку ретардирани таква шанса да пропуштат?Зошто не му го запалат автомобилот на Талат, ако веќе сакаат на таков начин да го изразат својот гнев? Или им фуфа дека ќе изедат некој шамар, или евентуално дека малку ќе се повозат во задниот дел од неговиот автомобил!?
Zatoa sho mnozinstvoto sho glasaa za zakonot se makedonci.Зошто не му го запалат автомобилот на Талат, ако веќе сакаат на таков начин да го изразат својот гнев? Или им фуфа дека ќе изедат некој шамар, или евентуално дека малку ќе се повозат во задниот дел од неговиот автомобил!?
Пак не му одговори на прашањето. А и јас истото би го прашал...зошто на екстремистот/терористот Талат не е запалена колата???Моменталната владејачка гарнитура тоа им го понуди за да дојде на власт, зарем мислиш дека тие се до толку ретардирани таква шанса да пропуштат?
Не ме терај сеа видеа да барам од пред 2 години шо им ветуваше денешниот премиер...
Ако сакаат албански јазик нека се преселат во Тетово, Арачиново...
Не мора сите да трпиме заради нивните гнасни фетиши.
Јас да те прашам нешто тебе...Пак не му одговори на прашањето. А и јас истото би го прашал...зошто на екстремистот/терористот Талат не е запалена колата???
Пак бегаш од прашањето. Немаш муда да го одговориш?Јас да те прашам нешто тебе...
Ако некој тебе те заврзе и викне некој ретардиран да те ебава у газ кој е крив, тој што те заврзал или ретардираниот што те ебава?
Или можеби сакаш да те ебаваат у газ?
Швајцарија вештачка творевина...Neka ni e so srekja Federalna Makedonija (od tipot Svajcarija,Belgija i ostanati vestacki tvorevini)
Toa e една многу болна тема.Овој Апасиев се гледа дека е паметен човек, али ако сака во иднина да успее на политичката сцена ќе мора да им остави простор и на неговите луѓе од партијата да се "изрекламираат" пред народот.