UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
u nikoj slucaj ne e unisten natprevarot, milan treba gol da dae i drami da se deshavaat, penali nemase, ne trebase da se svirne toa so velbek, posle mozese samo da kompenzira nekako i realno i go zasluzija toa milan, posle fijaskoto od odluka.
turi mu kurot, mozat gol da daat milan ovie na emirati igraat ko posrani, mrtva atmosfera ima i realno milan so gol 1 ton pritisok ke im natovari na igracive na arsenal koi i onaka ocajno se odnesuvaat u edna takva situacija, narocito na ovoj teren.

Што беше срамен тој пенал беше. Што е оштетен Милан многу оштетен е. Ама како и да е секако ќе требаше уште два гола дадат за да поминат. Лошо е што им се скрати можност за продолженија и пенали ама јбг сеа тоа е.

Велбек треба да се истушира и да си легне.Срам.:pov:

Ужасна игра на Лион. Не ја даваат лесно Русиве

Најпреценет голман.

Гранит Џака има топ у ногата само што ретко добива простор за шут и ретко шутира,иначе има екстра шут..... И навивачиве секоја шанса со шуууут му ја извикуваат :D :D :D

Падна судијава како Велбек за "пеналот". Ах бе Југо, Југо. [emoji23][emoji23][emoji23]

Сол на раната да ги пече повеќе.
danny-boy-1485757213-800.jpg

Не знам како Гатузо не се залети на судиите да ги убие од ќотек :pos:

Нема што да се жалите за пеналот, никаква желба не покажаа за пресврт освен тие 2те минути после голот. Сосема заслужен пласман во 1/4 финале.

Каква желба за пресврт после она жити све...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom