Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вердер - Келн би го пробал 1 дупла победа и 4+, 11 коеф на 50 ден колку да е интересна вечерта. :)

Полувреме 1-0, крај 3-1. :uzi::uzi::uzi:

Иначе 3 вакви утакмици викендот најди си со по 1.80 за домаќинот, играј ги 1 дупла и 4+ и стај 100 денарка, 100.000 носи.

Иначе 3 вакви утакмици викендот најди си со по 1.80 за домаќинот, играј ги 1 дупла и 4+ и стај 100 денарка, 100.000 носи.
Те испоштував со 100тка а немав намера воопшто да уплаќам денес, браво :D

3 пати ми бегаат за една еднаш ке ги закачам до мај па шо сака нека биде

3 пати ми бегаат за една еднаш ке ги закачам до мај па шо сака нека биде

Јас по 4 ги ставав на тикет, сега намалив на 3 за 100 ден секој викенд. Пред нова година Стоук играше 2-0 полувреме со ВБА, после 1-1 заврши во второ. Само на нив за пола милион, 50 ден уплата беше.

Па сеа кога си играл точен резултат на жени кој ти е крив.... :D
Како да не и ја ебам мајката на Возниацки кажи ми, глеј Кербер како се намести.......................................... Пу да умре крвта да и ја ебам неспособна. Инаку по меч ап треба лагано да ја добие Саснович ама денес девојката реши да има 11 винери и 41 неизнудена. ДА, 41 неизнудена од Возниацки. :) Таа не прави толку за цел турнир ама денес хехехеехехе

Кој сака сингл може на Венус да проба, Серена е како плакар направена после пораѓајот и не е сеуште 100% спремна. Чим добие топка во страна и штом треба да мења правец на движење го губи поенот, ваљда Венус не е полоша од неа. :D

колку само е напреднат годинава блеска со самодоверба, не е супермен да ти угодува тебе или на некој друг овде, играчот си е сосема ОК , сигурно уште нешто ќе напредува според настапите.........само вака нека продолжи , твое е клучното - против кој противник ќе го одиграш на тикет и каде

Чорич има шанса да добие денес иако веројатноста многу мала пошто најповеќе се ангажира на тврда подлога , доколку некако успее да го добие првиот сет , мене лично Агут денес не ми е сигурица, ниту се замарам да го пишам некако мечот ми е 50-50

ги изиграв Гарсиа иако противничката досега не и одговарала воопшто по меѓусебните гледано, сега Каро е ориентирана исклучиво на сингл и нормално формата и е во извонредно светло, да се надеваме дека нема да разочара против незгодната Гаврилова , Возниацки и Кербер за дуплирање
ајмо сад цитирање за дуплањето брадрс ен систерс :pijanco:

Абе ги пријавивте некој од кладилница добивките во УЈП?
На интернет играв цела година и за нив не се замарам, али имам некои 6-7 добитни тикети во нашиве кладилници, не повеќе од 400 евра и тоа измешани спортлајф, 2win и моцарт, треба да ми дадат некој извод или нема таква работа?

нема ништо за од кладилница не се пријавува ништо, главно 10% ти ги зедоа

нема ништо за од кладилница не се пријавува ништо, главно 10% ти ги зедоа
Лани не пријавив ништо, али сепак да си прашам, во нашава држава се е можно :)
Да на тие што ги изиграв тука ми зедоа, на тие од пинакл и бетмаратон само за трансфер на парите му дадов на нетелер :)

Најлошата партија на Агут во кариерата. Дали имаше физички проблеми, дали нешто друго беше во прашање, ама нема шанси она да е нормална ствар. Добро одигра Борна иначе, мада останува огромна дупка форхендот.

Ќе ја биде денеска Јунајтед X-1 (4.65) или ќе ги отворат ко паштета?

1x 0-2 e 2.30 koeficient, mislam deka 95 % ova vlaga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom