Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво она калаштурана Остапенко ме удри да земе сет ми требаше и овој ретардираниов ме докрајчи а говново го избегавам пошо неколку пати ми го има начукано незнам како се закачив на негоМе уби...
Од двете бегај ко од душман.Момци зашо бе 1,50 на Агут со Чорич, 4-1 у мегусебни а и мислам дека е 100 пати подобар Агут, ова е поклон или ја летам?
+
Буста да го тепа гомното Медведев.
Ај еве ти вака колку квота би дал на Баутиста Агут, Медведев-Буста на страна го тргаме, се слагам за тој меч, ама кажи ми колку треба да е на Агут? 4-1 меѓусебни и тоа таа една победа на Борна му во Ченаи, на 250-ка каде и нешто повреден беше Агут. Пред две недели 2-0 изгуби од Агут, на РГ го разнесе 3-0, едноставно подобар играч е од него, има форхенд пред се а Борна од форхенд страната е како лопатар. Да не биде цитирање ако случајно изгуби, ти зборам зошто е квотата 1.50 на Агут.Од двете бегај ко од душман.
Заебани се ептен,врска немаат квотите на овие 2 утакмици.
Брат дај не треси зелени,го напраи Борна челинџер играч шо ти е,сервисот му е секако подобар од Агут,бекхендот муабет не праам уопште,форхендот на Борна се мачеше,ама има напреднато во тој сегмент,нека ви го,ако мислиш дека 1.50 е реален коефициент,играј.Ај еве ти вака колку квота би дал на Баутиста Агут, Медведев-Буста на страна го тргаме, се слагам за тој меч, ама кажи ми колку треба да е на Агут? 4-1 меѓусебни и тоа таа една победа на Борна му во Ченаи, на 250-ка каде и нешто повреден беше Агут. Пред две недели 2-0 изгуби од Агут, на РГ го разнесе 3-0, едноставно подобар играч е од него, има форхенд пред се а Борна од форхенд страната е како лопатар. Да не биде цитирање ако случајно изгуби, ти зборам зошто е квотата 1.50 на Агут.
Не го направив Челенџер играч, него подобар играч од него, затоа и квотата е таква. По мене и спора подлога повеќе му одговара на Агут, зашо на побрза повеќе штета може да направи Борна со сервисот и со слабиот форхенд, вака на споро каде све ќе стигне Агут тешко. Таман си е квотата.Брат дај не треси зелени,го напраи Борна челинџер играч шо ти е,сервисот му е секако подобар од Агут,бекхендот муабет не праам уопште,форхендот на Борна се мачеше,ама има напреднато во тој сегмент,нека ви го,ако мислиш дека 1.50 е реален коефициент,играј.
Под 1.7 не го ни гледам.
Аха,ок,кажи ми Агут како ќе го пробие Борна?Не го направив Челенџер играч, него подобар играч од него, затоа и квотата е таква. По мене и спора подлога повеќе му одговара на Агут, зашо на побрза повеќе штета може да направи Борна со сервисот и со слабиот форхенд, вака на споро каде све ќе стигне Агут тешко. Таман си е квотата.![]()
Многу лесно, со форхенд. Борна кога ќе промени правец од форхенд страна од 10 удари 8 му се во трибини.Аха,ок,кажи ми Агут како ќе го пробие Борна?
Момци зашо бе 1,50 на Агут со Чорич, 4-1 у мегусебни а и мислам дека е 100 пати подобар Агут, ова е поклон или ја летам?
+
Буста да го тепа гомното Медведев.
Па на каква подлога игра Борна денес? Си се збркал нешо,брза да не сакаше да кажеш.колку само е напреднат годинава блеска со самодоверба, не е супермен да ти угодува тебе или на некој друг овде, играчот си е сосема ОК , сигурно уште нешто ќе напредува според настапите.........само вака нека продолжи , твое е клучното - против кој противник ќе го одиграш на тикет и каде
Чорич има шанса да добие денес иако веројатноста многу мала пошто најповеќе се ангажира на тврда подлога , доколку некако успее да го добие првиот сет , мене лично Агут денес не ми е сигурица, ниту се замарам да го пишам некако мечот ми е 50-50
ги изиграв Гарсиа иако противничката досега не и одговарала воопшто по меѓусебните гледано, сега Каро е ориентирана исклучиво на сингл и нормално формата и е во извонредно светло, да се надеваме дека нема да разочара против незгодната Гаврилова , Возниацки и Кербер за дуплирање
Чорич има шанса да добие денес иако веројатноста многу мала пошто најповеќе се ангажира на тврда подлога , доколку некако успее да го добие првиот сет , мене лично Агут денес не ми е сигурица, ниту се замарам да го пишам некако мечот ми е 50-50
Сакам кажам, незнам речам
Towns +
KD +
Mitchell +
Gordon +
ZlatnaKopacka uplata 1000den
Ps ..Kajgana Magijo eden gol kaj Nordsjelland i gg3+ Feyenord za 25k ..taman eden dobiten tiket posle eden vek .
Sent from my iPhone using Tapatalk