Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
zverev ni eba majkata denes cc ebate gomnoto nevideno od sousa da izgubis ccc
grob da nemas

Прво она калаштурана Остапенко ме удри да земе сет ми требаше и овој ретардираниов ме докрајчи а говново го избегавам пошо неколку пати ми го има начукано незнам како се закачив на него
Омск - Уфа 4.5+ 1.70 коеф е беден али ке пробам

Уште Паок ја имав на тикет ама ја прекинаа 90 минута,да не знае некој дали можам после 7 часот да зеам некој денар кога ќе поминат 24 саати или треба да чекам додека не се одигра?

Момци зашо бе 1,50 на Агут со Чорич, 4-1 у мегусебни а и мислам дека е 100 пати подобар Агут, ова е поклон или ја летам?
+
Буста да го тепа гомното Медведев.

Момци зашо бе 1,50 на Агут со Чорич, 4-1 у мегусебни а и мислам дека е 100 пати подобар Агут, ова е поклон или ја летам?
+
Од двете бегај ко од душман.
Заебани се ептен,врска немаат квотите на овие 2 утакмици.

Од двете бегај ко од душман.
Заебани се ептен,врска немаат квотите на овие 2 утакмици.
Ај еве ти вака колку квота би дал на Баутиста Агут, Медведев-Буста на страна го тргаме, се слагам за тој меч, ама кажи ми колку треба да е на Агут? 4-1 меѓусебни и тоа таа една победа на Борна му во Ченаи, на 250-ка каде и нешто повреден беше Агут. Пред две недели 2-0 изгуби од Агут, на РГ го разнесе 3-0, едноставно подобар играч е од него, има форхенд пред се а Борна од форхенд страната е како лопатар. Да не биде цитирање ако случајно изгуби, ти зборам зошто е квотата 1.50 на Агут.

Ај еве ти вака колку квота би дал на Баутиста Агут, Медведев-Буста на страна го тргаме, се слагам за тој меч, ама кажи ми колку треба да е на Агут? 4-1 меѓусебни и тоа таа една победа на Борна му во Ченаи, на 250-ка каде и нешто повреден беше Агут. Пред две недели 2-0 изгуби од Агут, на РГ го разнесе 3-0, едноставно подобар играч е од него, има форхенд пред се а Борна од форхенд страната е како лопатар. Да не биде цитирање ако случајно изгуби, ти зборам зошто е квотата 1.50 на Агут.
Брат дај не треси зелени,го напраи Борна челинџер играч шо ти е,сервисот му е секако подобар од Агут,бекхендот муабет не праам уопште,форхендот на Борна се мачеше,ама има напреднато во тој сегмент,нека ви го,ако мислиш дека 1.50 е реален коефициент,играј.
Под 1.7 не го ни гледам.

Брат дај не треси зелени,го напраи Борна челинџер играч шо ти е,сервисот му е секако подобар од Агут,бекхендот муабет не праам уопште,форхендот на Борна се мачеше,ама има напреднато во тој сегмент,нека ви го,ако мислиш дека 1.50 е реален коефициент,играј.
Под 1.7 не го ни гледам.
Не го направив Челенџер играч, него подобар играч од него, затоа и квотата е таква. По мене и спора подлога повеќе му одговара на Агут, зашо на побрза повеќе штета може да направи Борна со сервисот и со слабиот форхенд, вака на споро каде све ќе стигне Агут тешко. Таман си е квотата. :)

Не го направив Челенџер играч, него подобар играч од него, затоа и квотата е таква. По мене и спора подлога повеќе му одговара на Агут, зашо на побрза повеќе штета може да направи Борна со сервисот и со слабиот форхенд, вака на споро каде све ќе стигне Агут тешко. Таман си е квотата. :)
Аха,ок,кажи ми Агут како ќе го пробие Борна?

+

колку само е напреднат годинава блеска со самодоверба, не е супермен да ти угодува тебе или на некој друг овде, играчот си е сосема ОК , сигурно уште нешто ќе напредува според настапите.........само вака нека продолжи , твое е клучното - против кој противник ќе го одиграш на тикет и каде

Чорич има шанса да добие денес иако веројатноста многу мала пошто најповеќе се ангажира на тврда подлога , доколку некако успее да го добие првиот сет , мене лично Агут денес не ми е сигурица, ниту се замарам да го пишам некако мечот ми е 50-50

ги изиграв Гарсиа иако противничката досега не и одговарала воопшто по меѓусебните гледано, сега Каро е ориентирана исклучиво на сингл и нормално формата и е во извонредно светло, да се надеваме дека нема да разочара против незгодната Гаврилова , Возниацки и Кербер за дуплирање

колку само е напреднат годинава блеска со самодоверба, не е супермен да ти угодува тебе или на некој друг овде, играчот си е сосема ОК , сигурно уште нешто ќе напредува според настапите.........само вака нека продолжи , твое е клучното - против кој противник ќе го одиграш на тикет и каде

Чорич има шанса да добие денес иако веројатноста многу мала пошто најповеќе се ангажира на тврда подлога , доколку некако успее да го добие првиот сет , мене лично Агут денес не ми е сигурица, ниту се замарам да го пишам некако мечот ми е 50-50

ги изиграв Гарсиа иако противничката досега не и одговарала воопшто по меѓусебните гледано, сега Каро е ориентирана исклучиво на сингл и нормално формата и е во извонредно светло, да се надеваме дека нема да разочара против незгодната Гаврилова , Возниацки и Кербер за дуплирање
Па на каква подлога игра Борна денес? Си се збркал нешо,брза да не сакаше да кажеш.

:confused:

Towns +
KD +
Mitchell +
Gordon +
ZlatnaKopacka uplata 1000den
Ps ..Kajgana Magijo eden gol kaj Nordsjelland i gg3+ Feyenord za 25k ..taman eden dobiten tiket posle eden vek .

Sent from my iPhone using Tapatalk

79352f616cdb0ab27e5a1c94ced0d87d.jpg

Ova e prav dokaz kolkav maler sum ..znaci pisuvam nesto deka ke uplatam a nesto sosema drugo pustam ..znaci cekam bilo koj gol kaj Nordsjelland,posledni nekolku utakmici site gg3+,i taka nabrzina si idam u zlatna da uplatam tie 4 i mi dava Towns 1.5koef..pa sto k.. ke idam bolje u sportlife pa po poen povisoki granici ke gi igram samo namest Towns,Wiggins,i ona lakomost,koj k.. ke ceka Gordon od 12saat,aj,brza utakmica,GobertvsDavis,poveke poeni nadvor od reket,i ona baam,dvajcata pocnaja 1/9 od igra ..pa Jrue se popravi i zavrsi 2/12 ..i nekako do treta cetvrtina si stigna do 9poena ..a Mitchell za 3min si klaj 15poena i dojde do 17poena na kraj od treta ..i tolku od tiketot,iako si dade 3 trojki i stigna do 18 poena,sepak nedovolno,i si promasi drugi 3 suta za dva poena ..postov mozda ne e za tuka,al da go citiram ona od vcera sto predloziv,a sepak ne uplativ ..samo poslednive 3dena mi skinaa nad 60+k ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom