- Член од
- 28 ноември 2017
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 17
Za sta ovo sluzi http://46.23.46.124:7070/index.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jbt bezveze si me namucio pa to je dva brata lista ,reci fino daj dva brataKako pustiti sa http://anonymustv.tk:8000 stream ili se registrovati?
Ili ako neko ima njihovu listu koja radi na PM da mi posalje.
Pozdrav
Овие,навечер сецкаат!!![DOUBLEPOST=1520860904][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1520861211][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1520861402][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1520863047][/DOUBLEPOST]
jbt bezveze si me namucio pa to je dva brata lista ,reci fino daj dva brata
Blago onom koji ne vidi a vjerujeOd njega i tebe vidim samo reklamu za zdravu hranu.vidim drzite se zajedno to je solidarnost sa onog drugog foruma?
O Aana,O Ana......toliko gneva i mrznje nosis u sebiВоди га кући кад је тако добар. Надам се да ти је бацио неку листу па да имаш ваљан разлог да му се толико увлачиш у дупе. Или је то страх да те не избаце са тог њиховог сајта.
Covece kakve mudre misli,sada imaju da ti svi lajkuju sto ti vire iz guzicu za neku usranu listuBlago onom koji ne vidi a vjeruje![]()
Nisu to usrane liste,njegove traju dugo i stabilne su.Covece kakve mudre misli,sada imaju da ti svi lajkuju sto ti vire iz guzicu za neku usranu listu..
Xaxaxaxaxa za tebe jedan bambi.ljubi te panelazaracNisu to usrane liste,njegove traju dugo i stabilne su.
jbt bezveze si me namucio pa to je dva brata lista ,reci fino daj dva brata
imas pmKoji si ti car Zoki!Svaka cast! tako se to radi..[DOUBLEPOST=1520865111][/DOUBLEPOST]Vec su blokirali dva brata listu, ali radila je, daj mi na PM ako imas.
imas pmNisu to usrane liste,njegove traju dugo i stabilne su.
zokiniko,dux,panelrazarač..to su pravi ljudi koji će uvijek izaći u susret onima koji ne znaju da skeniraju liste i svima kojim treba pomoć u bilo čemu.Ja što gledam i imam šta da gledam,to je zahvaljujući njima.[DOUBLEPOST=1520865710][/DOUBLEPOST]dux,hvala za listu,ja gledam samo ex-yu.imas pm
za prave , uvjek ima.
imas tu i ex yu cijeli. malo niže. imaš i više konekcija ali svijedno cuvaj.zokiniko,dux,panelrazarač..to su pravi ljudi koji će uvijek izaći u susret onima koji ne znaju da skeniraju liste i svima kojim treba pomoć u bilo čemu.Ja što gledam i imam šta da gledam,to je zahvaljujući njima.[DOUBLEPOST=1520865710][/DOUBLEPOST]dux,hvala za listu,ja gledam samo ex-yu.