- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Nije istina da liste sa jednom konekcijom ne rade ja ti mogu ovdje nabrojat sad 50 servera koji navece rade kad i gazda gleda odlicno samo opet ponavljam znanje je in.Badava ti da imas i cio server listi i 10000 komada a neznas kako server funkcionira neces gledat ni jednu.Te liste sto prekidaju ili rade na 24h za njih ja nemam zivce da pratim i gledam tako TV a i mislim da i na ovom forumu ima ljudi sto su istog mislenja
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Meni nemozes usporit da nisam u pravu i da neznam jer ne vjerujem da je ovdje itko testirao toliko serveri u raznim varijantima

na sto sam potrosio vise sati nego sto pojedinac radi cijelu godinu na poslu.Da se razumijemo nisu mi vlasnici davali testove.
Tako da ovog trenutka sto posto mogu postavit top 100 servera domacih i stranih po jacini, kvaliteti,brzini,ne one trecerazredne koji stucaju sami od sebe da i nikog nema zakacenog gore znaci ok servere
I sto je jako zanimljivo kod mene se cak liste obnavljaju produzuju na godinu ili manje i ne staju nakon dva dana a rok im je recimo jos 6 mjeseci naprimjer.Nije dosta uzet listu upalit vlc i sad cemo gledat zaboravite na to tako to ne funkcionira[DOUBLEPOST=1520854387][/DOUBLEPOST]
Ma radi Pifi uveo je nekolicinu novih kanala ima jos uvijek onih 5 cine kanala gdje ide i film o drugu Titi hahahh izgleda to nikad i ne obnavlja nista narocita lista samo razvikanama ova kuretova lista radi li jos.hehehe
ima 592 kanala lista plus videoteku
Presisale su ga skoro pa sve liste
Последно уредено: