Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фоњини се по список да тибам! ..ваков гомнар одамна немам видено

Фоњини се по список да тибам! ..ваков гомнар одамна немам видено
Фала му многу што има орев место мозок .. иначе на 4-1 во втор сет коеф за да тепа Шарди беше 20.
Screenshot_1.png

Те цитирам само да кажам дека никогаш немам изиграно 2-3 гола и нема да изиграм. Најглупата можна игра ми е 2 до 3 гола, ќе се тресам јас да не паѓаат голови, нема проблем. :D

Него, ви реков за Шаповалов дека може да го смори Пабло, еве го лагано 0-2 ќе го јаде. Шапо само на брзите подлоги, на спорите зелен е сеуште. :) Од друга страна Тием беше поклон, 1.35 со Циципас, поздрав, ваква квота сега и никад веќе. :D
Лани еден другар го заеба Тотенхем во куп со некои нисколигаши.
1 & 3-6 гола (1.37) , 1 & 3+ (1.33)
4-3 заврши :pos::pos:

Еспањол 1:1 точен резултат на ситно :)

Нигде нема во свето комбинирани типој како кај нас на балканот.Народот се лажи на нив а всушност таму маргината е најголема.

Дупла шанса и голови мене лично ми е многу добра игра.

Панатинаикос-Паниониос Хендикеп 2 29.5

Јас лично ја иам на 31.5 уште од вчера уплатено ама можи и ова да се искористи за 2 дена играт нов меч Панатинаикос играја ова недела и Евролига пренатрупан распоред имат плус Папас и Џејмс аут се денес.

Костамуноу-Залау Х1 2.5 Ехф Куп[DOUBLEPOST=1520771610][/DOUBLEPOST]Рад-Јавор 1 1.80 евротип паѓа коефициентот изгледа 3за3 играт минатата утакмица од 2.25 за Јавор на 1.45 падна и 2-1 влезе со многу сомнителен гол во 87 минута.

Баерн Х2 22.5

Во октомври успеаја да ја покријат ова граница Баерн плус Еврокуп со Казан ова недела играт би требало со пола снага да влезат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom