Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Одкога си отиде Ron Dennis од чело на тимот McLaren стана второразреден ако не и треторазреден тим. Од поранешната слава остана само името. [emoji852]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

За информација само, мекларен со најголем временски прогрес на тестот во Барселона, за разлика од лани побрзи за 3 и нешто ситно секунди, Вилијмс со најмалку напредок од 2 десетинки

Sent from my iPhone using Tapatalk

За информација само, мекларен со најголем временски прогрес на тестот во Барселона, за разлика од лани побрзи за 3 и нешто ситно секунди, Вилијмс со најмалку напредок од 2 десетинки

Sent from my iPhone using Tapatalk

28701609_997727813717534_3922614146128862885_o.jpg

Мекларен изгледа имаат проблеми да ја адаптираат шасијата на Рено моторот. Но како и да е, направиле голем напредок во брзина. Само да видиме колку ќе бидат издржливи.

Зошто анкетава никој не ја исправа?
Или е фан на Хамилтон тој што ја направил...:facepalm::facepalm::ROFLMAO::ROFLMAO:

Зато шо уствари ова е темата од 2017 само името на подфорумот е сменето 2018, анкетата никој не ја ажурира а некои се бунеа овде кога се отвори нова тема за 2018, па беше експресно избришана :aplauz:

Ништо од Ф1 на друг СК канал освен српскиот. :(IMG_20180314_175429.png

Па толку им е тешко српскиот да го пуштат додека е ф1 трката? Не верувам дека ќе не остават без ф1, мора некаде да има пренос

Све мислам дека МТВ ќе изненадат во последен момент. Има некоја изјава од нив дека сигурно не ги купуваат правата?

Ако не, Ace Stream, јебига.

Па толку им е тешко српскиот да го пуштат додека е ф1 трката? Не верувам дека ќе не остават без ф1, мора некаде да има пренос

Ако ги немаат правата откупено за Македонија не смеат. Во Србија оди на СК, во Хравтска на Арена, лани кај нас одеше на МТВ и на СК. Збунета работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom