Повели докажи дека не си дежурен трол, кажи го твојот став за двојазичноста - која нели беше најобична измислица,
Нели?
Што нели?
Кај сум рекол дека е измислица?
или уште побитно - Кај сум рекол дека ја одобрувам?
Но, не сум будала со некој кој до вчера ги одобруваше сите срања баш од тој калибар, баш во таа насока, на Груевски, да дискутрам за било што такво. Не може било кој со барем малку дигнитет да дискутира сериозно за такви нешта со било кој куртон. Едноставно нема логика.
,
или па колкава мислиш дека е веројатноста за полицаец самиот да се удри себеси во пајак возило -
Ова више укажува на фактот дека ти не си прочитал ниеден мој пост за тој случај, али не пропушташ да лупаш без основа. Што си ти? Посебна величина, па сеа да ти цитирам што сум рекол за едно или за друго?
Земи и прочитај што сум рекол за тоа.
Дај да видиме колку те бива за објективна критика, наспроти твоите обиди да му конкурираш на Саше Паралитико Ивановски.
Обиди да му конкурирам на Саше? ОК бе декстер кажи кој мој пост е тоа?
Имаш ли некој еден ебан цитат кој ќе го покаже тоа?
Тоа што куртон-сендвич армијата ја сметам за повраќаница што остана зад нивниот газда, која сега ние мора да ја трпиме, нема благе везе со твоите обвинувања. Со куртон сендвич армијата на форумов нема градење ни на национално единство, нити било какво сојузништво. Тоа си го ставија они у газ, дур им капеше од газдата, а сега butthurt-aaт навелико.
Со куртони не праам муабет сериозно. Нив можам што кур сакам да им пишам и ич кур да не ме боли. Пошто лицемерие е во прашање.
Од кај кур знам ја дека он сеа стварно е загрижен за Македонија? До вчера не беше. Утре ако Заев ги прими под закрила,пак нема да бидат.
Ако си и ти таму - твоја работа, не ме криви мене.
Би земал стварно да ги цитирам моите постови за Заев, за полицајката, за све...
Али зашто?
Кому?[DOUBLEPOST=1520714335][/DOUBLEPOST]
Тoa е уствaри прoблемoт.Зa мнoгу пoситни рaбoти штo ги прaвеше Вмрo плукaше дo третo кoленo луѓе, a сегa зa мнoгу пoкрупни рaбoти еден пoст немaш ни лaјкнaтo,a кaмoли дa пишеш.Се oднесувaш кaкo преку рoзoви oчилa дa гледaш
Ситни работи?
Зашто бе ја со вас кричри озбилно да зборам? Зашто?