Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ќе ми е мило ВБА да испаднат ради копукон Пардју. Идиот да стаат за менаџер, подобри резултати ќе има.

Колку ќе ми е мило ВБА да испаднат ради копукон Пардју. Идиот да стаат за менаџер, подобри резултати ќе има.

Трие раце Венгер,ќе го земе Еванс за 3 милиони.:ROFLMAO:

Нема што да коментирате за Салах кога цела утакмица го утепаа сто души околу него
Па баш и има што да се коментира!
Значи чоекот кога има празно поле пред себе, растур прави.
Им пишав јас на оптимистите , како тебе, пред утакмица, дека Мо нема да ни се шета, како него му одговара, така и бидна!
Што тоа не е фер?
Па што не ја искористија другите празнината од удвојувањето на Салах?

поединци оптимисти беа за одбраната, замисли

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па што не ја искористија другите празнината од удвојувањето на Салах?

Тоа прашај го Клоп, он ја правел тактиката, али Салах да го кривиш за утакмицава нема смисла.

Се согласувам и јас за Алексис. Како да ја изгубил дел од брзината. Греота е при вакви Рашфорд и Марсијал да правиш гужва лево и со Алексис. Нека го форсира на десетка најдобро.

А Мектоминај не изигра ништо посебно навидум но верувам дека инструкциите му биле тие, освој топка и дај ја до најблискиот без ризик дека ќе ја изгуби. А дечкото пресече и одзема една вреќа топки.

DX8QctZW0AAsNkY.jpg

Се сложувам дека Санчез од кога дојде не изигра ништо посебно, ама денеска изигра најдобро од кога е дојден. Не е се во голови и асистенции, колку топки освои и задржа на противничка половина, колку истрча и покрија и назад, денеска тоа му беше улогата, не е ова Арсенал па секоја утакмица да дреми лево и да пробува да асистира и гол да дај.

Секоја утакмица е се тактички пописмен, тргнува на време во пресинг, претходната утакмица со Челзи го исфрлаја лагано, тука се гледа дека му треба време да се вклопи кај Мурињо.

Последно уредено:

Инвејдериве на теренот на ВХ биле како резултат на протест против управата. И видете Харт што се прими, ако е пак бр.1 на СП нека не поминуваат ни групи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom