Кога почнаа им беше 20/20, потоа ја зголемија понудата на 100ГБ и го намалија аплаудот како контра мерка.Користам 10 дена Combo Box, воглавно сум задоволен барем засега, не ми снемало интернет конекција за овие неколку дена. Единствено на оваа интернет понуда од Вип имам забелешка само на 1Mbps за upload. LTE мрежата им е капацитетна незнам зошто го лимитирале upload-ot само на 1Mbps. Барем 2 Mbps да им беше некако ќе разберев. Се надевам дека во Вип ќе се досети некој дека сега сме уште малку 2018 година а не 2008 ма.
Ај некако ќе раберам да го намалат да е на 2 или 3 Mbps но од 20Mbps да го намалат на 1Mbps тоа е чиста апсурдност. Па недале 500GB интернет сообраќај, него дупло го зголемиле од 50 на 100GB по некоја логика или смисла ако податоците ги зголемиле дупло брзината би требало на upload да ја намалат двапати од 20 на 10Mbps а не дваесет пати да ја намалат. Какви се' не работат во овие оператори кај нас просто човек да си пукнит во себе да му се одмилит све.Кога почнаа им беше 20/20, потоа ја зголемија понудата на 100ГБ и го намалија аплаудот како контра мерка.
Кога почнаа им беше 20/20, потоа ја зголемија понудата на 100ГБ и го намалија аплаудот како контра мерка.
Smenimu lokacija na modemot.Моите се од синоќа на Combo Box 799 денари (Моноспитово-струмичко село).
Што да ви кажам: КАТАСТРОФА за сега. Интернетот слаб, и ПЛУС на тоа и го снемува.
СЛЕГНУВАЊЕ 1.3 mbps, КАЧУВАЊЕ... имаше проблем да го измери, до толку беше слабо, т.е. го немаше.
Се јавив на ВИП оператор и стандардна процедура кликни таму, кликни ваму, извади кабел, ресетирај... Пријавено е, ќе ве контактираме
Сменета локација... друга соба и оддеднаш БУМ, ете ти го интернетот. „Еве што бил проблемот”-си реков. Не поминаа неколку минути, пак исто. Падна мрежата. Катастрофа. Немаше интернет 15 минути, па дојде, послабо здравје. Сигналот им се губи, дури и фиксниот телефон не им работи.Smenimu lokacija na modemot.
Како е сега после 2 месеци?Користам 10 дена Combo Box, воглавно сум задоволен барем засега, не ми снемало интернет конекција за овие неколку дена. Единствено на оваа интернет понуда од Вип имам забелешка само на 1Mbps за upload. LTE мрежата им е капацитетна незнам зошто го лимитирале upload-ot само на 1Mbps. Барем 2 Mbps да им беше некако ќе разберев. Се надевам дека во Вип ќе се досети некој дека сега сме уште малку 2018 година а не 2008 ма.
potocna lokacija okolu Prilep, ..?Здраво на сите
баш денеска ја разгледував оваа понуда Vip Combo Box
иксрено потребата ми е за во викенд куќа 4/5 км од Прилеп поточно за безбедносна ип камера.
Дали овие 100гб се доволно месечно?(друга поевтина алтернатива искрено немам сретнато за место кај што нема начин за кабелски приклучок)
Секоја инфомација ми е добредојдена
Ви благодарам однапред!