Зошто никој не ја коментира Комерцијална денес ???
Вчера и денес не успеав да купам има некоја чудна побарувачка . . . Навикнат сум на 2600-2900, па тешко ми се даваат пари . . . Изгледа ќе докупам на 4000
.
Гледам куповен налог на 3650 денари . . .
Па никој фала да каже . . . .
Цели 7 месеци ја препорачувам уште кога беше со профит НУЛА и сите ја плукаа. . . И види од пред месец дена пресврт . .
А сега околу профитот на КМБ . . . Резервациите во последните 6 години беа над 200 милиони евра, е сега дел од тие тешки милиони дојдоа за наплата . . .
Брилијант продаден .7 милиони ЕУР . .
Фени се крчка за продажба таму се 25 милиони евра . . . Јас одма би го продал на Минстрој ама Хари изгледа бара нешто, а од грците има . . .
Некој спомна КОГЕЛ
. . . Зошто Зоран Петревски го нема веќе
. . .
Еве Топлификација се нуди за 15 - 20 милиони ЕУР . . . Ова се тешки милиони само од резервации.
Плус некои 20 милиони еур од редовно работење . . . .
Онаа проекција од 4500 денари ја подигам на 5000 денари . . .
Што стана со СТБ . . . ? Денес сите банки пораснаа само СТБ црвена? Се откажавте ЈУНАЦИ . . . Па има константно понуда на 920 последниве 2 дена . . . А добар е резултатот иако е малку послаб од лани, за мене одличен . . . Тој не би требало да е причина за апатија . . . .
@Branchez
, извини друже . . . . лоша процена имав 3450 денари . . . . Ова не застанува . . . Се надевам дека парите од КМБ ги префрли во СТБ . . .
@dekis пријателе извини за провокацијата . . . случајно те најдов, ништо намерно . . . Тетекс се ќе врати кај тебе
. . .
Од толку силно и бројно СТБ лоби не добив никаква благодарност за предупредувањата, а така силно работев за ваше добро
.
Ако ја паднете СТБ уште 7-9% сигурно се враќам назад .