Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Какво славје удрија мислиш за титула играа.

Јбг, на камбек од негатива од 2-0 во продолжение да дојдиш на 2-3 треба да си стварно будала да славиш. Макар и против еден Кристал Палас.

Tи губи тимот, патем шампион на Англија, на начин кој е срамен, а ти мислиш дали ке се фати математиката и каде Сити ке слави титула... :pos:

#gref4e
Баш би сакал да си озбилен.

Lindelof 35m
Bailly 38m
Shaw 37m
Darmian 18m

Valencia
Rojo
Blind

Примаш до ова коло 20 гола и имаш најдобра одбрана.
Сепак навивачите се однесуваат како да имаат одбрана ака Сандерленд

На шо дроги сте бе??

Па и Ливерпул бе имал подобра одбрана со Клаван 0 денари, ТАА од академија, Матип 0 денари, Робертсон кило семки, Ловрен командантот. ...

Lindelof 35m
Bailly 38m
Shaw 37m
Darmian 18m

Valencia
Rojo
Blind

Примаш до ова коло 20 гола и имаш најдобра одбрана.
Сепак навивачите се однесуваат како да имаат одбрана ака Сандерленд

На шо дроги сте бе??

Па и Ливерпул бе имал подобра одбрана со Клаван 0 денари, ТАА од академија, Матип 0 денари, Робертсон кило семки, Ловрен командантот. ...
Де Геа е огромен фактор во ова.

Јбг, на камбек од негатива од 2-0 во продолжение да дојдиш на 2-3 треба да си стварно будала да славиш. Макар и против еден Кристал Палас.
Ќе видат табела пред да си легнат.

Де Геа е у топ 3 голмани у свет(можеби и најдобар сезонава,мада никогаш не правам такви споредби кој е НАЈДОБАР или нез што дека ми е доста субјективна категорија),ама слабо бе некако на прва статива.. Минимум 5 гола иам видено сезонава прима на прва статива кај шо треба да брани,а не го гледам Манчестер толку често. Можеби и сум грешка,ама ми се чини дека му е слабост прва статива..
Грешка си, на прва статива има примено 3 гола од кои еден низ него помина. Ама тоа не го прави број 2 или 3, напротив, само кажува дека и он е човек!

Грешка си, на прва статива има примено 3 гола од кои еден низ него помина. Ама тоа не го прави број 2 или 3, напротив, само кажува дека и он е човек!
Не реков дека е 2 или 3,можеби го рачунам за 1,ама мислењето ќе го зачувам за мене. Човек е,фала Богу,само потенцирав дека според мене првата статива му е послаб сегмент од другите кај шо несомнено е одличен

Не реков дека е 2 или 3,можеби го рачунам за 1,ама мислењето ќе го зачувам за мене. Човек е,фала Богу,само потенцирав дека според мене првата статива му е послаб сегмент од другите кај шо несомнено е одличен
Де Хеја има ваков углед од причина што Јунајтед има релативно јака средина и двајца кловнови во задна линија. Нивните грешки го потенцираат главниот негов квалитет- рефлексот! Штом упрска некој на 5-6 метри од гол линија, нема поставување и проценки. Инаку има Давидчо троа минуси ама очигледно многу помалку од другите голмани во ПЛ.

Де Геа е огромен фактор во ова.
Пак, не можи најдобар дефанзивец во португалско првенство, најдобар лев бек во Англија, Валенсија и покрај тоа што не е класичен бек е еден од најдобрите во лигата, Баји игра сосема солидно... имате 8 комплетни играчи за прва постава а ги прајте подолу од Ванче Шиков, барајќи алиби во пичкарскиот пристап на Мурињо и можеби потфрлувањето на ованзивните играчи.

Салах против Јанг во сабота. Биче весело. :icon_mrgr:

Салах против Јанг во сабота. Биче весело. :icon_mrgr:
Лингард ќе го брка Салах, најверојатно, ако решиме да играме! А ако изигра средината ок , Салах нема ни топки да добива.
Има една проста тактика за таквите како Мо, уништи му го дотокот на топки. Само да не ја уништи Мурџо играта со тоа!

Пак, не можи најдобар дефанзивец во португалско првенство, најдобар лев бек во Англија, Валенсија и покрај тоа што не е класичен бек е еден од најдобрите во лигата, Баји игра сосема солидно... имате 8 комплетни играчи за прва постава а ги прајте подолу од Ванче Шиков, барајќи алиби во пичкарскиот пристап на Мурињо и можеби потфрлувањето на ованзивните играчи.
Баји е солиден дефанзивец но се повреди на подолг период и тек сега се враќа, Џонс е стаклен. Кога тие двајца се стоперско дуо, поинаква е ситуацијата, кога се Смолинг и Линделоф, поготово првиов, уште музиката на Бени Хил фали во позадина... Ешли Јанг не го ни сметам за дефанзивен играч, пур пена, пополнуваше додека беше Шо отсутен а сега игра наместо Шо веројатно зошто Мурињо не ги зема апчињата навреме :)))

Баји е солиден дефанзивец но се повреди на подолг период и тек сега се враќа, Џонс е стаклен. Кога тие двајца се стоперско дуо, поинаква е ситуацијата, кога се Смолинг и Линделоф, поготово првиов, уште музиката на Бени Хил фали во позадина... Ешли Јанг не го ни сметам за дефанзивен играч, пур пена, пополнуваше додека беше Шо отсутен а сега игра наместо Шо веројатно зошто Мурињо не ги зема апчињата навреме :)))

Значи сепак поголем проблем е Специјалниот изгледа.. Играчите индивидуално си се одлични, дури и најдобрите да се повредени пак има кој да ги замени, луксуз што ретко кој може да си го дозволи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom