- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.853
- Поени од реакции
- 9.767
Какво славје удрија мислиш за титула играа.
Јбг, на камбек од негатива од 2-0 во продолжение да дојдиш на 2-3 треба да си стварно будала да славиш. Макар и против еден Кристал Палас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какво славје удрија мислиш за титула играа.
Баш би сакал да си озбилен.Tи губи тимот, патем шампион на Англија, на начин кој е срамен, а ти мислиш дали ке се фати математиката и каде Сити ке слави титула...
#gref4e
Де Геа е огромен фактор во ова.Lindelof 35m
Bailly 38m
Shaw 37m
Darmian 18m
Valencia
Rojo
Blind
Примаш до ова коло 20 гола и имаш најдобра одбрана.
Сепак навивачите се однесуваат како да имаат одбрана ака Сандерленд
На шо дроги сте бе??
Па и Ливерпул бе имал подобра одбрана со Клаван 0 денари, ТАА од академија, Матип 0 денари, Робертсон кило семки, Ловрен командантот. ...
Ќе видат табела пред да си легнат.Јбг, на камбек од негатива од 2-0 во продолжение да дојдиш на 2-3 треба да си стварно будала да славиш. Макар и против еден Кристал Палас.
Грешка си, на прва статива има примено 3 гола од кои еден низ него помина. Ама тоа не го прави број 2 или 3, напротив, само кажува дека и он е човек!Де Геа е у топ 3 голмани у свет(можеби и најдобар сезонава,мада никогаш не правам такви споредби кој е НАЈДОБАР или нез што дека ми е доста субјективна категорија),ама слабо бе некако на прва статива.. Минимум 5 гола иам видено сезонава прима на прва статива кај шо треба да брани,а не го гледам Манчестер толку често. Можеби и сум грешка,ама ми се чини дека му е слабост прва статива..

Не реков дека е 2 или 3,можеби го рачунам за 1,ама мислењето ќе го зачувам за мене. Човек е,фала Богу,само потенцирав дека според мене првата статива му е послаб сегмент од другите кај шо несомнено е одличенГрешка си, на прва статива има примено 3 гола од кои еден низ него помина. Ама тоа не го прави број 2 или 3, напротив, само кажува дека и он е човек!
Де Геа е огромен фактор во ова.
Де Хеја има ваков углед од причина што Јунајтед има релативно јака средина и двајца кловнови во задна линија. Нивните грешки го потенцираат главниот негов квалитет- рефлексот! Штом упрска некој на 5-6 метри од гол линија, нема поставување и проценки. Инаку има Давидчо троа минуси ама очигледно многу помалку од другите голмани во ПЛ.Не реков дека е 2 или 3,можеби го рачунам за 1,ама мислењето ќе го зачувам за мене. Човек е,фала Богу,само потенцирав дека според мене првата статива му е послаб сегмент од другите кај шо несомнено е одличен
Пак, не можи најдобар дефанзивец во португалско првенство, најдобар лев бек во Англија, Валенсија и покрај тоа што не е класичен бек е еден од најдобрите во лигата, Баји игра сосема солидно... имате 8 комплетни играчи за прва постава а ги прајте подолу од Ванче Шиков, барајќи алиби во пичкарскиот пристап на Мурињо и можеби потфрлувањето на ованзивните играчи.Де Геа е огромен фактор во ова.
Лингард ќе го брка Салах, најверојатно, ако решиме да играме! А ако изигра средината ок , Салах нема ни топки да добива.Салах против Јанг во сабота. Биче весело.![]()
Баји е солиден дефанзивец но се повреди на подолг период и тек сега се враќа, Џонс е стаклен. Кога тие двајца се стоперско дуо, поинаква е ситуацијата, кога се Смолинг и Линделоф, поготово првиов, уште музиката на Бени Хил фали во позадина... Ешли Јанг не го ни сметам за дефанзивен играч, пур пена, пополнуваше додека беше Шо отсутен а сега игра наместо Шо веројатно зошто Мурињо не ги зема апчињата навремеПак, не можи најдобар дефанзивец во португалско првенство, најдобар лев бек во Англија, Валенсија и покрај тоа што не е класичен бек е еден од најдобрите во лигата, Баји игра сосема солидно... имате 8 комплетни играчи за прва постава а ги прајте подолу од Ванче Шиков, барајќи алиби во пичкарскиот пристап на Мурињо и можеби потфрлувањето на ованзивните играчи.
))Баји е солиден дефанзивец но се повреди на подолг период и тек сега се враќа, Џонс е стаклен. Кога тие двајца се стоперско дуо, поинаква е ситуацијата, кога се Смолинг и Линделоф, поготово првиов, уште музиката на Бени Хил фали во позадина... Ешли Јанг не го ни сметам за дефанзивен играч, пур пена, пополнуваше додека беше Шо отсутен а сега игра наместо Шо веројатно зошто Мурињо не ги зема апчињата навреме))