Не генерализирам имам црно на бело, башка еве читни си го мислењето на дијаспората на форумов што да ти кажам.
В`ред, мое мислење пак е, дека овие тукашниве шо си ги зел за пример, се репрезентативен примерок на малцинството, штета само шо се дозволи тие да бидат основата на градење на стереотипот дека СЕТА
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
дијаспора се колне во братучедите.
Напишав, посебно тоа шо емигрирало во последните
И јас ти дадов спротивен пример со еднаква тежина, така да следно е да почниме да тупиме а нема потреба.
Исти курац се, мене ми се допаѓа што дознаваме за вакви работи порано добро се криеше.
Ете и тогаш за Тодорче излезе во јавноста, па се шпекулираше дека е сценарио на коалиционите партнери од власта за подгревање на меѓуетнички тензии за
Сега нека кажи првио милицаец, ако ова се дешава со инпекторка при вршење на службена должност шо останува за обичен граѓанин...капаче е дечкото избоден шо одвај преживеа, да беше rezimod хистерии ќе правеа, сеа власт се, нема потреба од драма, ете нека работат на изнаоѓање сторители, превенција, до кога Бранко е крив = Грујо е крив не знам, тие си знаат.
Уше полошо е шо фијаското од реформи се прави обид да се банализира преку наметнување мислење дека ок е шо не подизлажале, тоа било за rezimod да падне, а и големи сме биле, требало да знаеме дека не подлажнуваат, ептен дно.
Како и да е, Радмила со своитебратучеди на државни функции во El Familia 2.0 со дела покажа дека не се сите исти
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)