Избодено 16 годишно момче на Рекорд во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMKD007
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве потсетам со кого си имате работа, чисто ако сте забораиле

Само по една ваква на местата каде што живеат тука и на Косово, па да живееме раат на овие територии, за некоја година со ова темпо ние ќе бидеме малцинство.
Нажалост политиката во последните 27 години го направи тоа, сиромаштијата избрка многу народ, особено едуцирани луѓе и експерти во својата област, што е потрагично голем дел не се ни како Македонци таму, туку како Бугари и уште повеќе ќе се селат.

Albancite se zlobni lujge losha nacija bezcustvitelni se i dobri glumci ... Mislam deka nie Makedoncite naskoro kje ja praktikuvame istata taktika kako oni sto ja koristat protiv nas. Vo celost.
Тешко дека ќе го постигнеме тоа дно ние... Види ги последниве 100 години, прво со австроунгарија, па со фашистичка италија, па со нацистичка Германија, па со Русија, со Кина и на крај со САД... дали знаеш народ кој сменил повеќе стратешки партнери, за точно 100 години од основањето ?!?

Не се Шверцери само случајно учат во Цветан Димов живеаат во Чаир имаат ставено слики на фб Слобода за Омер Буњаку кога беше уапсен и насловна од навивачите на Слога.

Ова не е повредување ова е ОБИД ЗА УБИСТВО овие дечки можам да ги ставам на исто рамниште со Richard Kuklinski ака The iceman.13см нож да ти влезе во стомакот е на исто рамниште со она што се вика notorious killer ова не е факинг Боливија или Мексико for god sake...

кои повредија малолетник :pos::pos:

Утрово имале средба со претставници на клубот „Шкупи“ и „Шверцери“, кои негирале дека лицата се членови на нивната навивачка група.

curb your Шверцери

Не се они имаме alien invasion :pos:

Не се Шверцери само случајно учат во Цветан Димов живеаат во Чаир имаат ставено слики на фб Слобода за Омер Буњаку кога беше уапсен и насловна од навивачите на Слога.
Можеш по ПП да ми пратиш линкови од профилите, ништо чудно и да ги знам...

Ако поминат само така, од се срце им посакувам на овие од МВР да им ги избодат децата и тие лично да им поднесуваат кривични за насилство.

Треба, ама живееме во заложништво на еден етникум.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Pa za nasilstvo samo ako gi osudat kaznata ke im bide opstokorisna rabota, ti da izbodes nekoj krvnicki deteto na aparati za zivot se bori I da dobies prijava za nasilstvo :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom