Со оглед на тоа дека ти луѓето ги цениш на куртони, шарени куртони, ГРУЕВСКИ, ГРУЕВСКИ, ГРУЕВСКИ .. јасно ми е зашто кога некој ќе те искрши со факти и аргументи да немаш соодветен одговор пошто си проста маса со завршено средно семкарско.Кажи ми зашто би зборел сериозно со куртон ко тебе?
Една причина.
полицајката е сехи и може да стане глумица..Slucajot e zatvoren. Nema sto da se diskutira tuka, koga nikoj od nas ne bil na mestoto i ne videl nisto.
Sekako toj treba da dobie kazna i da si plati pajak.
Тој што се поздравува со неа е крив а не женава.Наместо да ја подржи и да ја заштити и да даде пример за другите полицајци да го спроведуваат законот он ги уби со овој потег.Мене женава ми личи најкрива на свет. Тебе не?
Или стварно така било, или лаже. Ако лаже - соучествува и горново е точно. Покрај системот и она е крива, затоа што е столб во малверзацијата на системот.[DOUBLEPOST=1519990462][/DOUBLEPOST]Ко е отвориш Плусинфо, нигде нема за момчето што го изболе. Очекувано од нивна страна. Слика и прилика на куртонските медиуми од времето на линковите во мојот пост погоре.
тие пари се на сите нас, а никој не направи истрага за пожарот и непрописна инсталација... а можеа да настрадаат и трети лица, комшии, пожарникари...Isto I za pozarot vo Tetovo sto zaginaa majkata I decata- albanci.
Opstinata im dala polovina million evra I baska od budzetot na gradot dopolnitelni pari.
Za sporedba narednata den ili ponarednata vo Strumicko ili Radovish isto pozar, se izgoreno,ama za srekja bez zrtvi, pa Makedonskoto semejstvo ne dobi nisto, osven obleka i sredstva za higiena.
I kogo ebeme tuka?
Точно дека Миленко е едниствен кој ги нарекува јавно ши.Птари.Но него децата му се во Америка.Milenko e edinstveniot Makedonec, edinstveniot Makedonski novinar I voditel sto Albancite javno gi narekuva onaka kako sto treba.
Jas ne pametam nieden Makedonski politicar,novinar da go upotrebi toj izraz. Ako znaete drug pisete.
Milenko go znam koga bese na relito Camel Trophy
I formula 1 koga komentirase na Kanal5.
Mozea ama koga se raboti za niv se e zataskano.тие пари се на сите нас, а никој не направи истрага за пожарот и непрописна инсталација... а можеа да настрадаат и трети лица, комшии, пожарникари...
ПРOЛИВер СпaсoвскиПајакот на кого се удрила...
![]()
ДНО ОД ДРЖАВА!!!
Neznaeme kako I sto bilo. Bese li nekoj od nas tamu vo toj moment pa da vidi i da ja kaze realnata situacija?[DOUBLEPOST=1519995132][/DOUBLEPOST]Тој што се поздравува со неа е крив а не женава.Наместо да ја подржи и да ја заштити и да даде пример за другите полицајци да го спроведуваат законот он ги уби со овој потег.
Иначе што требаше женава да направи како едника?Да заврши како полицаецот од Гостивар па да лежи доживотно?Добар пример даде твојов стопан.Полицијата подалеку од ДУИ или нема влада.
Voa e mackanje oci, da rece narodot ete se raboti nesto.полицајката е сехи и може да стане глумица..
туку нема крај на дебилизмот на кривосудството, сјо и ојо
Ново судско рочиште за „Сопот“: Пет полициски службеници ќе дадат исказ
што к*р имаат началникот и брк со случај Сопот
Истрагата завршила 2003 и уште тогаш се притворени осомничените и има првостепено судска одлука..
а тоа што многу подоцна Диме предлагал на судија луѓето да се помилуваат и ослободат нема врска со делото истрагата и судењето...
А луѓето и ако се невини а помилувани, НЕ го губат никогаш правото на Рехабилитација, докажување на невиноста и Ревизија ..
а стручњаците од СЈО имаа пуштено веќе дебилни изјави дека МВР на СДСМ од 2003 не е виновно бидејки поминале многу години, застара, а и пази сега,МВР 2003 биле под притисок од меѓународната да фатат некого
а да потсетиме дека МВР со брат љубе ликвидира кај Раштански лозја 7 голораки економски мигранти од Авганистан, демек од фби или циа му дале некое ЦД бла бла бла.. за ова и беше обвинет и уапсен во Хрватска, ама мораа да го дадат во Хаг за друго, па ова се заташка и пред неколгу години и потполно го затворија случајот и во Хрватска...
а позната е и успешната акција на МВР 2003/4 и случајот МАСРИ а за кој имаше и пресуда од Стразбур против Македонија, не само 50,000 евра туку и резил
Ќути, не му давај идеи. Иде пролет, ќе се разубави времево, ќе почне да спамира во темава со временски прогнози за сончево време, претставувајќи ги како одличен проект на господинот Заев и владата на СДСМ.@Beric Dondarrion
Абе нaпрaј дупли прoфил,aдмините ке ти прoгледaaт низ прсти и кaжи си штo ти лежи нa душa.Ем ке ти oлесни нa душaтa,ем у штaб немa дa знaaт декa си ти![]()
Dzandar koga ke vidis treba da se poseres, da go pocituvas a ne kur tasak da si igraat so niv.Ваљда не сте сериозни дека ги жалите џандарине.
Политичар>Џандар>Новинар> т.н македонски манекенки/водителки/пеачки и остали ороспии. Џган.Дно.
Navreme im go sredil zivotot niv.Точно дека Миленко е едниствен кој ги нарекува јавно ши.Птари.Но него децата му се во Америка.