Народот не ја избра власта на собраниските избори. Така.. сеедно за кого си гласал.. владата некој друг претходно ја стокмил..И за крај за вмровците шо СИГУРНО ќе ми реплицираат у стил „gi glasaftee ete doide zifotot uaa sorosoidi krimenalci" .
Народот не ја избра власта на собраниските избори. Така.. сеедно за кого си гласал.. владата некој друг претходно ја стокмил..И за крај за вмровците шо СИГУРНО ќе ми реплицираат у стил „gi glasaftee ete doide zifotot uaa sorosoidi krimenalci" .
Да биде иронијата поголема, истото лице го претепа Бекир Асани - Беќо. Не очекувајте никаква реакција ни санкција за лицево, 99ти случај му е ваков.Како што ги повикаа на разговор двајцана рамковни што го претепаа Тодор Петров така сега и овој ке биде повикан.
Браво за академското ниво.Ivo vreme na VMRO istoto gopravese DUI, togas ne vismetase a sega zborite? Soe nema sendvici pa lajna pointernet jadete? Ajde mrs - мислење на просечен шарен куртон.
Само со тоа? И в затвор да лежи.Време е протест против полициска бруталност да се организира и џандарката да му плати оштета на малтретираниот Бекир Асани.
Што сака нека се деси после. Шерифи во Албанија, тука не. Еден само треба да почне. Во овој случај требало да е полицајкава, ама ништо не направила.A после што ќе се деси?
Како само смеела да му вика пајак на ваков мачедонски герој???Време е протест против полициска бруталност да се организира и џандарката да му плати оштета на малтретираниот Бекир Асани.
Јас па во заблуда сум живеел дека Власите владееле и тоа на цел Балкан . Плус Власите со шќиптарите се блиски па не знам што ти сметаатЗборувајте ми како циганите и шќиптарите не владеат во државата и биле угнетувани.
#АНТИСОЖИВОТ
Затоа Грујо бараше 63 пратеници ама ете имало идиоти гласачи инаку да имаше над 63 пратеници ќе беше другоНародот не ја избра власта на собраниските избори. Така.. сеедно за кого си гласал.. владата некој друг претходно ја стокмил..
Ако си ме читал ќе знаеш дека зборувам и негативно за Власите кој работат против интересите на Македонија.А не знам што лошо си видел од Егејците?Јас па во заблуда сум живеел дека Власите владееле и тоа на цел Балкан . Плус Власите со шќиптарите се блиски па не знам што ти сметаат
Егејци, Власи, Шќиптари, Роми само македонци нема на власт