Проблем со врата Бмв 330д

• Креатор на темата Креатор на темата Darko23
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2018
Мислења
104
Поени од реакции
26
Здраво на сите.
Денес пробав да ја отворам вратата за да ја запалам колата да поработи, во гаража ама ја отворив еднаш и затворив и вториот пат не отвара нити од внатре не отвара, напразно работаат рачките. Дали е скршено нешто во рачката или што?

Здраво на сите.
Денес пробав да ја отворам вратата за да ја запалам колата да поработи, во гаража ама ја отворив еднаш и затворив и вториот пат не отвара нити од внатре не отвара, напразно работаат рачките. Дали е скршено нешто во рачката или што?
Имаш среќа, пошто само идиот ја пали колата да поработи во гаража.

Ај сеа да запалиш свеќа у црква, пошо расипаната врата по некоја случајност ти спасила живот

Ај сеа да запалиш свеќа у црква, пошо расипаната врата по некоја случајност ти спасила живот
Седни, 5-ка...

Moze ke gi otvorel vratite na garazata pa ti.
Valjda ne e do tolku aple da se ugusi od cadot.
Imase slucka pred nekolku godini decko i devojka na ebavanje vo garaza,kolata rabotela, vratite zatvoreni i se ugusile od cadot. Jaglerod monoksid. CO.

Со отворена врата апла е мала веројатноста дека ќе се собере доволно јаглерод моноксид, особено на гаражите каде што е двојна вратата, со затворена е опасното.

Moze ke gi otvorel vratite na garazata pa ti.
Valjda ne e do tolku aple da se ugusi od cadot.
Imase slucka pred nekolku godini decko i devojka na ebavanje vo garaza,kolata rabotela, vratite zatvoreni i se ugusile od cadot. Jaglerod monoksid. CO.
Ке го викнам на Крсто мукоски да ја отвори,

Ке го викнам на Крсто мукоски да ја отвори,

Чекај малку вториот пат нејќе да отвори? Пробај пак со клуч да одклучиш или централното копче одклучи ја таа копче внатре во кабината или на врата

Sent from my iPad using Tapatalk

Чекај малку вториот пат нејќе да отвори? Пробај пак со клуч да одклучиш или централното копче одклучи ја таа копче внатре во кабината или на врата

Sent from my iPad using Tapatalk
Еднаш ја отворив, вториот пат не. (од возачката страна)
Со клуч и со Централно пробав, си отклучува ама неможам да ја отворам...
Одвнатре и однадвор рачките работаат напразно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom