Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Neznam toa , prasaj si go Pitu Guli. Jas vo moe ime si pisam a i nekogo ako sum go spomnal toa bilo radi toa sto prethodno ima pisuvano ili izjaveno sto blagodarejki na tebe preku nokj stana zabraneto pa se ponasas kako zajakot vo onoj vicot koga se setal niz sumata i nasol avtomat pa pocnal da se sili na koj stigna.
I ostavi gi site, ocigledno e deka nemozes da zboras vo imeto na site. Tebe ti preci ili ne ?
Ми пречи, која ти е поентата ?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Poentata e ne zboraj vo imeto na site tuku drzi se do tvoite licni ubeduvanja i stavovi. I jas sum vo tie site i kako sto mozis da zabelezis prethodno mnogu jasno i nedvosmisleno napisav deka ne mi preci voopsto.
Не си ти во тие сите, ти си во тие... сендвичите.
Така да не си земај ни ти за право да зборуваш во името на сите, пародаксални ќе ти се изјавите.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ovaj pa ovaj. Ke se rasplacese vo druga tema samo na pomislata deka mozi da se vovedi albanski na forumot , pa se skina ligavenje kako toa bilo privaten forum , drn drn i posle mazot golem za se kur go bolelo. Lingur :facepalm:

Цапар, не халуцинирај жити се. Не вреди тастатурава да ја трошам за тебе :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.447
Поени од реакции
24.180
Не си ти во тие сите, ти си во тие... сендвичите.
Така да не си земај ни ти за право да зборуваш во името на сите, пародаксални ќе ти се изјавите.
Aaa dobro cim bio taka. Ti pod site si mislel na vas sarenite kurtoni. E da ne sum vo tie site ocigledno , pu pu skraja da e.
I stvarno neznam koj del nemozis da go procesiras. Jas napisav moj licen stav, ne rekov na site im preci ili ne im preci, za mene si kazuvam, mene ne mi preci. Ne e nesto slozeno pa tolku sto se izbuna.[DOUBLEPOST=1519485184][/DOUBLEPOST]
Цапар, не халуцинирај жити се. Не вреди тастатурава да ја трошам за тебе :)

Pa ne si ja trosi be majmun, ne te tera nekoj. Odi tamu kalapi tutun .

S

staycalm

Гостин
Дали криминалциве од ДПМНЕ ќе бидат струпани у затвор или на наредни избори треба да барам(е) трета опција за гласање тие што гласавме највеќе за тоа? Според ова со тангиве на мечката искрено се сомневам дека некој ќе заврши во затвор.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Кој се тие гомна?За античките не те прашувам знам што мислиш.Но за Делчев,Јане,Ченто,Мајка Тереза,заседание на АСНОМ...цела понова македонска историја за тебе е гомна?А бе гома у глава имате а не мозок.
Можеш да издвоиш едно твое мислење на форумов додека беше дпмне на власт, а да е против тој споменик на учк?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Факт е дека не личи пред СУД да имаш споменик со нож во рака..:facepalm:
Абе и нa кружен тек не личи дa имa oрел сo две глaви,пa стoи.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Абе и нa кружен тек не личи дa имa oрел сo две глaви,пa стoи.

Битно до пред 1 година личеше :pos: Битно кога се местеше тњбе по автобуси те влечкаа, немаше време да се спротиставиш на тоа патриотско дело

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Битно до пред 1 година личеше :pos: Битно кога се местеше тњбе по автобуси те влечкаа, немаше време да се спротиставиш на тоа патриотско дело

Не бе.Мене искренo не ми сметaше Ќoсетo.Ми сметaaт oрлите двoглaви,Адем Јaшaри,Џемo Хaсa....Ми сметaше Грујo штo ги пoстaви a истo сегa ми сметa Зaев декa не ги тргa

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не бе.Мене искренo не ми сметaше Ќoсетo.Ми сметaaт oрлите двoглaви,Адем Јaшaри,Џемo Хaсa....Ми сметaше Грујo штo ги пoстaви a истo сегa ми сметa Зaев декa не ги тргa
Можеби тебе не ти смета но ти би му сметал на Ќосето, ровариш у темата бг пасоши.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom