Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам плаката 5 годишно детенце починало. Јас разбрав од голема температура. Знае некој точно што се случило ?
Од Д.Г. Кара колку што разбрав било детенцето ал повеќе информации немам

Чудно немаше никаква вест ни на интернет нити на вести на телевизија.

57a912f54ffa43b2f8f273b4a28781dc.jpg

Prasanje do Tetovcani, pametno li e da se naracaat patiki od Alpine Sport?
Зарем од Тетово е оваа продавница? Јас сум од СК и вчера нарачав патики nike, се надевам дека ќе стигнат деновиве, па ќе ти кажам што како. Ме интересираше и мене за овие што се од Тетово, дали е опремена продавницата и дали се сигурни, пошто до сега не сум бил, ваљда не е некоја чкарт роба, пошто као што глеав на странава доста опремено и средена ми изгледа.

Зарем од Тетово е оваа продавница? Јас сум од СК и вчера нарачав патики nike, се надевам дека ќе стигнат деновиве, па ќе ти кажам што како. Ме интересираше и мене за овие што се од Тетово, дали е опремена продавницата и дали се сигурни, пошто до сега не сум бил, ваљда не е некоја чкарт роба, пошто као што глеав на странава доста опремено и средена ми изгледа.
Od Tetovo e, i mislam nemaat prodavnici niz drugi gradovi. Pa zatoa nekoj sto ima kupeno neka pise kakvo iskistvo imaat so niv.

Mislam deka stariot od Alpine sport rabotel vo Reusch Germanija, i seta outlet roba i sto ne se prodava tamu, go nosi tuka za bagatela cena. Reusch obleka ima dosta kvalitetna...e sega go ima prosireno i so drug asortiman (koga veke vlegol vo ovoj biznis), ama ne znam kakov e kvalitetot.

Тетово многу го сакам и ми е најубав град

Вистина Тетовчаните биле мн скржави , и дека во минатото кокошкини јајаца продавале со мерење ?Доказ било дека немало таму евреи , како синоним за скржавлук :icon_lol:
:pos:

Вистина Тетовчаните биле мн скржави , и дека во минатото кокошкини јајаца продавале со мерење ?Доказ било дека немало таму евреи , како синоним за скржавлук :icon_lol:
:pos:

Види тетовчани не са скржави туку есап удираат на се. Инаку верувај оди низ македонија сите можат вода да им носат на тетовчани. Знаеш како викаат у тетово иди купи кафе може да ни дојдат гости ќе нема со што да ги послужимо, или торта се прави и пола се става у дубоко за ако дојде да имаш со што да ги послужиш. Е сега да јајца за тортата гледаат да бидат купени поевтини а поголеми, а тоа не е скржавост туку домачинјлок ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom