Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што играте онлајн на маратонбет или пинејкл или друга кладилница каде предавање на тенисер не е воид, Цепелова-Галфи во живо, Цепелова е повредена и на моменти едвај се движи, коеф за Галфи е 2.10 моментално, мислам дека има шанси да предаде Цепелова, 12-0 серија во поени е за Галфи на крај на вториот сет[DOUBLEPOST=1518989809][/DOUBLEPOST]хахахаххаах жени и се е можно, Цепелова имаше МТО, беше видливо дека има големи проблеми со ногата, изгуби 5 гема во низа, 20-2 серија на поени и тоа во некои од нив не ни трчаше на некои топки, се соочуваше со брејк топка за дупли брејк негатива во трет сет, се врати и победи во тајбрејк, од средината на третиот сет до крај никаков знак од нејзината повреда, магичен напиток, лажирање повреда, медицинско чудо?

Последно уредено:
нема камери во Рио , стрим слабо (n)

на тепка нешто ситно на Берлок колку да има шо да се нервирам, слабо Робредо година и пол како без рака и без нога да игра, ако не пушти Берлок не би требало да има изненадување

Дечки знае некој како се пресметува систем 2/12 со фиксови горе? Најдов еден калкулатор на некој портал ама само до 2/10 имаше.

Што реши на крај? :D

Одлучив курац, ме предомисливте да не го играм сингл и наравно додавам Мугуруза да тепа, а Тим и Мартерер си ги лапам, само на Мугуруза ми еба мамицата, шо моќен тикет ми беше. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom