- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
НЕ МЕ РАЗБРА сакав да знам дали некој тебе некој поп ти побарал мито да ти заврши некоја работа,дали такво нешто постои?!?!?[DOUBLEPOST=1518922257][/DOUBLEPOST]Шанкуре едно ти на форумов си кавги да си бараш или од потреба. Ај таму маџарче мало не се курчи на интернет ти се виде паметот и тебе
АБЕ ме интересира стоперки згодни имал ли????????ако има полагам за камион и ја,,му е’*‘++***ам матер!??!?[DOUBLEPOST=1518922602][/DOUBLEPOST]Можеби си во право дека пречесто коментирам, јеби га, да се вози постојано сам немаш поим колку е досадно.
Но, и сам не можам да се воздржам кога луѓето се наведуваат на глупости, трошоци и лаги.
Е ај нека не лажат и не наведуваат
секоја ти ЧЕСТ за ова.ч.поз.среќно[DOUBLEPOST=1518922955][/DOUBLEPOST]Темава се вика
Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) ,а не Посредувам за бугарско државјанство. Сите оние кои сакаат да почнат процедура за државјанство нека прашаат кои документи се потребни и ако имаат проблем со пополнување на Молбите нека кажат, овде има доста луѓе кои ќе им помогнат.
Најефтино е кога сам си ја бркаш работата преку амбасада или конзулат, се друго е дупло или тродупло, да не зборуваме за губење на документи и многу други глупости од неписмени или неорганизирани луѓе на кои им плаќате.
Еве документација, спуштете ги и пополнетете ги, шо не е јасно прашајте. (Молба за придобиване на б'лгарско гражданство, Декларација за промјана на гражданството,
Придобиване на б'лгарско гражданство от лица от б'лгарски произход или имат родител б'лгарски гражданин - основание чл. 15 от ЗБГ)
http://www.justice.government.bg/76/
и кај мене и истата приказна интер.јуни 2017 броевите што се предмене и задмене се проверени моето сеуште без промена..Intervju vo mart 2017, poteklo roditel ...uste pisuva ( преписката се намира в процедура по задлжително согласуване ) ...normalno tolku dolgo ? ...drugi sho beja so mene istiot den na intervju, menat im e vo finalna pred skoro mesec ?
Последно уредено: