Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не дозволувајте полутенисери да ви го уништат и упропастат денот, играјте на шампионите и очекувајте и по некој купен хендикеп, на овие другите лопатари и недоразвиени/недооформени не се става ни 20 денари
Надевај се, ќе го најдат по уплата и за 15тина дена негде ќе ти ги дадат парите ( два пати ме имаат исплатено така без приложен тикет )дечки искуство некој да не има со изгубен тикет од моцарт?
го напраев преку нивната страна (најавен со клуб картичка,ако има врска ова) и го зачував у pdf за секој случај,денеска бев кај нив со испринтана верзија (ради шифрата за уплата ако помогне нешто) и ми дадоа молба да пополнам за исплата,да се надевам дека ќе биде нешто или ...?
фала тиНадевај се, ќе го најдат по уплата и за 15тина дена негде ќе ти ги дадат парите ( два пати ме имаат исплатено така без приложен тикет )
како мислиш бедотија бе бате тоа е надигрување до коске, досега очекуван меч на две шампионкиКоја бедотија се тенисеркиве значи да се чуди чоек.
Немаат никаква константност во играта. Од 40:00 се губат сетови ко нормално да е.
Која бедотија се тенисеркиве значи да се чуди чоек.
Немаат никаква константност во играта. Од 40:00 се губат сетови ко нормално да е.
Ставро ај ако си ја гледал Мугуруза неделава кажи како игра, оти јас од овие што останаа во Доха само неа ја немам гледано.Кој глупости ти ги тресиш, да се чуди човек. Ова е фантастичен натпревар, еден од најдобрите кој го имам гледано.
Ставро ај ако си ја гледал Мугуруза неделава кажи како игра, оти јас од овие што останаа во Доха само неа ја немам гледано.
ќе изгуби денес, ќе се врати Кербер ладнокрвна и самоуверена е, а Возниацки малце се осеќа нервоза во неаИнаку, Каролинка е вистинско уживање да ја гледа човек, баш делува онака совршено, на врв од својата форма.
ќе изгуби денес, ќе се врати Кербер ладнокрвна и самоуверена е, а Возниацки малце се осеќа нервоза во неа
тешко дека ќе се изгуби Кербер до крајот на мечот
Нигде не реков дека натпреварот е лош, туку дека на жените им фали концентрација за да го завршат гемот. И поради тоа еден гем се игра некогаш и по 10 минути. Мене ми пречи то. Немам трпение за таква игра.Кој глупости ти ги тресиш, да се чуди човек. Ова е фантастичен натпревар, еден од најдобрите кој го имам гледано.