Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре Арсенал 2ка, Венгер изјави дека ќе иде со појак состав бидејќи немаат утакмица за викенд и рече дека сака играчите да бидат во натпреварувачка форма, солиден коеф. 1.50
Боље е Т2 2+ ''''Малку крева квота или 2 и 2+

Зверев,која мука од играч..... Да рикне да дае господ :facepalm::facepalm:
Ја најискрено немам коментар за ова теле. Имаше катастрофален АО, дно допре, па во Дејвис купот ги тепаше Де Минаур (едвај 3-2) и Киргиос кого го прегази со 3-0. Под итно му беше потребен добар резултат на некој турнир. Епа ако не го тепаш Сепи кого ќе тепаш, Федерер? Надал? Да ти ебам тоа тенџерето од играч, 5-6 гемови погледав вчера и мислам дека подобро ќе беше да блеам во бел ѕид отколку да ја гледам таа срамота. Не може два удари да врзе, мизерија.

За денес Кербер, Халеп, Возниацки и Рублев.

Кербер игра со Конта која е во многу лоша форма. Вчера имаше среќа што беше повредена Суарез Наваро и не можеше да се движи убаво. Многу греши Јохана, по 5-6 дупли во просек прави, а Кербер е можеби најдобриот дефанзивец во светот така да не гледам како ќе победи денес, едино Кербер да искочи во некое ланско издание што не ми се верува со оглед на тоа дека прејако игра сезонава. Башка спора е подлогата чисто да напоменам.

Халеп има 3424234234234234234-1 со Севастова, и тоа тој пораз пред 7 години се случил, кога Халеп не беше ова што е денес. Лани 3 пати ја доби, 3 пати со 2-0. Нема Севастова решение за неа, ова е можеби најдобриот меч ап за Халеп на турот.

Возниацки со Никулеску, мислам дека не треба да трошам зборови за мечов.

Рублев е многу лош меч ап за Дамир, им ги гледав сите три меѓусебни дуели, едноставно на Дамир не му лежат играчи со разорен форхенд, односно играчи кои не може да ги смара со неговиот атипичен стил на игра. Башка вреди да се напомене дека Дамир не е баш во форма, плус раскина со девојка му и малце ко да е залутан во последно време.

Среќно ако прати некој, ако не среќно само на мене. :D

Медведев, русинот многу добро делува сигурен е во себе , му оди сервисот и е дооооста подвижен за својата висина. чист кец , кој брка поголема квота би требало кец и плуска да оди

сега гледам во спортлајф 1.62 е на 9.5+ овој меч, а ептен се мали шансите ова да не влези

Јас мислам добива Медведев, го гледав со Милер многу добро ритернираше и цело време висеше Милер во секој сервис гем. Еднаш само на 5-4 чоукна и изеде брејк но генерално беше добар.

Дубл за денес

ЗОИ Хокеј
Чешка - Ј.Кореа 1&6+

Белорусија Хокеј
Солигорск - Гомел 0-5

Арсенал Хендикеп 2 2.20

Според мене огромна вредност има коефициентот, ако се временските услови како треба и ако излезат Арсенал со полн состав нема причина да непобедат до 2 гола разлика

Арсенал Хендикеп 2 2.20

Според мене огромна вредност има коефициентот, ако се временските услови како треба и ако излезат Арсенал со полн состав нема причина да непобедат до 2 гола разлика

Dali ima pravo na nastap Aubameyang? I opsto i za drugite ekipi dali mozi da igra igrac sho prethodno igral za druga ekipa vo UEFA natprevaruvanjata? Jas mislam deka nemozi a nekni Lucas Moura vleze za Totenhem a mislam deka igrase i za PSG??

Dali ima pravo na nastap Aubameyang? I opsto i za drugite ekipi dali mozi da igra igrac sho prethodno igral za druga ekipa vo UEFA natprevaruvanjata? Jas mislam deka nemozi a nekni Lucas Moura vleze za Totenhem a mislam deka igrase i za PSG??

Pierre-Emerick Aubameyang is ineligible to play due to the fact that his former club Borussia Dortmund have dropped into the competition from the Champions League. However, Henrikh Mkhitaryan is eligible to take part.

Лукас не бил воопшто регистриран за ПСЖ есеноска како што прочитав јас.

Nemojte na Arsenal deneska,temperaturata -4,a kje se oseka ko -11.Nemaat nieden trening vo Ostersund napraveno da se aklimatiziraat malce,vremeto e katastrofa tamu edvaj go iscistile snegot od stadionot.Neznam kolku nasive manekeni ke se osposobat za mecov,Lacazette e povreden i Aubameyang nema pravo na igra.Welbeck na spic,ili so lazna 9ka.A mozda i nekoj od mladincite na spic.
http://www.bbc.com/sport/football/43065051
lyJ953S9en9gNX7l_MyHKaYgTTt4J2kjvGHqqHWBcww.png

Ова ЛЕ е најтешко за типување оти незнаеш која екипа ќе се замара која не, крв да им ебам. Ај да пробам сепак добитен сум од вчера.

Лион - 1
Сосиедад - 1
Арсенал - 2

5.60 коеф на 5 евра.

Преварантиве денес на голови, Дортмунд, Милан, Сосиедад, Зенит, Партизан и Лион, гг сите, на 100тка, кој ги ебе 33 квота праат у Спортлајф.

Kerber 1
Napoli 3+
Celtic 3+
Real Madrid (Кошарка) H1(-6.5)

8.90коеф на 100че

Јас мислам добива Медведев, го гледав со Милер многу добро ритернираше и цело време висеше Милер во секој сервис гем. Еднаш само на 5-4 чоукна и изеде брејк но генерално беше добар.
Да не речете после Lowe само мрчи и не дава добитни типови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom