LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
(Slow heavy metal music playing)
(Slow heavy metal music playing)
Сега Грујо со изјава пред судот: "Не е фер, јас газев по кал само да им ги слушнам маките на земјоделците, а Заев оди по црвен тепих и никој не смее да му пријде и да му се пожали".![]()
Послале црвен тепих на калта![]()
црвен тепих и попови, задолжителните привезоци на се што се случува во смејуријава овие 10+ години
Не мислиш дека е лага дека со пенкало се сменила власта? Не знаеш што се случи: Треба да ти кажам? 100 пати е кажано. Победник беше ВМРО ДПМНЕ, значи, не се промени власта со пенкало, туку со други акции.Се надевам дека следен пат кога ќе ме цитираш, ќе кажеш нешто.
Како и да е, со спрдала што плачат по паторот, а не по оправање на државава не ми се општи превише.
Јас кога сум користел компјутер, Најчевска и ти сте гледале на тоа како што сега ги гледаш планетите. Нешто недостижно. И тоа не за игри и зезанции, мирц (никогаш не сум го користел)... туку многу посериозно, студирајќи.Најчевска имаше блог со исто име кога ти компјутерот го користеше за мирц по лезбејски чатови и си разменувавте сликче од лезбејки другарите меѓу себе седнати по двајца на компјутер во некое нет кафуле богу иза леѓа.
Инаку квадратура на кругот е дефиниција за нешто друго и Најчевска за квази инженери, квази математичари е доктор не само по право, туку и по машинство.
З`ш бе автогол?
Демек требаше сите да знаеме дека не лажат пред избори па сеа нема потреба да се паламуди?
Никој ниту ги тераше да се кандидираат уше помалку да ветуваат, нели не се сите исти?
Тоа досега како го покажаа
Еве сеа читам Мијалков и Шеќеринска почнаа во иста реченица да ги ставаат, чудно, шо би било за нив НЗС
Него не ти се чини дека е премногу да правиш корелација со денацификација и она шо беше едно типично балканско мафијашко здружување?
Шо е потрагично добар дел од екипата сега менува дрес, и тоа играчи шо дитираа темпо по институции какко Маневски и компанија, па се возобнува тертипот на работа, со „знае како треба“ кадровската политика, ама шо да очекуваш повеќе од ликови кои дркаа на начинот на практицирање на власта од страна на братучедите.
Да не должиме, досега ништо позитивно не покажаа, а би биле далеку полоши да не ги тегнат за уши.
BTW, Republic of Gornomakedonija?!
![]()
Сега Грујо со изјава пред судот: "Не е фер, јас газев по кал само да им ги слушнам маките на земјоделците, а Заев оди по црвен тепих и никој не смее да му пријде и да му се пожали".
![]()
Ех... кога аматери се чаталат пред професионалци, на зборови...Ти со еден ворд документ ќе се самозапалеше (од небрежност) у темава.
Не има нас шо памтиме, не се секирај.
Не вади муабети, љуѓето се борат за општината, ти пијанициНајголемата пијаница во цела општина Могила е Гулевска. Советот му е комедија не знаеја како се почнува седница на совет, како 1 одделение се. За грев се и едните и другите таму.
Но, „стварно“ и „бутне“ се македонски зборови!Зар и ти сине Бруте?
Малку ли му е на кутриот @VOLK2234 што цел живот пати и офка окован во угнетувачките пранги на жените, мигрантите, Сорос и педерите, па сега уште и ти го дискриминираш и му го ускратуваш неговото, и повеќе од заслужено место на оваа листа.
Те молам, ама стварно* те молам, додај го пред да направи некое канцерогено меме. (среќа видеа што не знае да прави, ќе го бутне** Youtube)
*навистина
**турне
(во случај Ѓорѓија Конески пак да глуми лектор)
Абе што да ти кажам, страшно и шокантно. Еве уште не можам да се соземам, цел ден сум под стрес поради фотката. Не знам навистина како ќе се опорави државата после овој настан.Местo дa те вoзнемири фoткaтa ти кaј Грујo у суд oтиде
заев режеше винови лози во нива на црвен килим со попови околу него. повмровска слика - аминСе чудам за што све државата имала и има пари. Да му опне на мала дебела учка 300.000 МКД иако барал само 200.000, па да се даваат милиони за некој Куртим Арт Тетово од кој никој не знае кој е што е, да се изгради архив за 50 милиони Евра и после првиот дожд да поплави и нагло уште се пикуваат партиски војници во администрација, допрва во источна ќе мора да има и преведувачи за Албански. Годпод да чува не се знае кој јаде кој пие од кај се парите и кај одат. И самата влада не знае како да ги врати парите што се разфрлаат па со поповите се молат за Божја помош, макар и од трифуна да е. Го чекам само денот Заев кога ќе ја пресече лентата за некое селско чешмише, а прашање на време е кога тоа ќе се деси.
Заев е поголем вмровец од Љубчозаев режеше винови лози во нива на црвен килим со попови околу него. повмровска слика - амин
Прислушкуваните разговори станаа легални докази со изгласување на законот за СЈО. И Груевски и компанија гласаа за тој закон и незнам што сега не им е јасно околу бомбите и нивното користење како докази. Тоа ти е исто како со дивоградбите. Според сите закони и процедури дивоградбите беа нелегални објекти и следствено на тоа законот предвидуваше рушење. Се донесе закон за легализација и според тој закон дивоградбите се легализираа и станаа легални. Исто ти е и со бомбите, со законот за СЈО од нелегални стана легални.Само мала „дигресија“... Самак, Бил, Мизо... беа заменети со Самка Ибраимовски, Рамиз Мерко... Треба повеќе?[DOUBLEPOST=1518595739][/DOUBLEPOST]
Значи, сам кажуваш дека станува збор за политичко судење. Прислишуваните разговори не се легален доказ (секако, ќе ги направат легални, ама и тоа во рамките на политичкото судење), сведоците... секој може да најде сведок за секого... и за тебе уште веднаш би се нашол сведок дека си виновен за холокаустот.