UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишав и на друга тема, ама и овде. Випнет ги има откупено правата само за ЛШ (без ЛЕ) за 2018-2021, ама само за Хрватска, не за цел регион како што беше случајот со Арена. Со останативе земји за кој ТВ правата одеа во пакет (Македонија, Србија, Црна Гора, БиХ) сеуште нема информација.

Што се однесува до каснењето тоа искрено ми е најголем проблем, ога резултатот го гледаш на нет, а на Макс ТВ нема абер. На Тотал ТВ искрено е побрзо ама и тамо касни СК. За ептен упорните само ловење на сат фидови му е мајката.

Макс ТВ каснат не кабловските.
Тоа беше периодот кога ја немаше секаде Спорт Клуб, па кај нас ги пуштаа бугарите на диво секоја сабота и недела од кабелската. xD

Аман па вие каснило, па не си ја штиклирај утакмицава шо ја гледаш, толку ли е тешко.

Утре газење на Тотенхем нубовите.
forza!! :roker:

Аман па вие каснило, па не си ја штиклирај утакмицава шо ја гледаш, толку ли е тешко.

Утре газење на Тотенхем нубовите.
forza!! :roker:
Максимум што ќе извлечете е 1-1, јас типувам 2-0 за Тотнем :icon_lol:

Според мене било каква победа на Јувентус утре ќе значи 90% пласман понатаму. Не е битно дури и 2-1 да тепаме, било каква предност ќе ни одговара страшно за реваншот.

Ако изгубиме од Тотенхем дома или ако испаднеме ќе треба да се самозапалам. Поголема брука би било од губење на титулата во Италија од Наполи.

Според мене било каква победа на Јувентус утре ќе значи 90% пласман понатаму. Не е битно дури и 2-1 да тепаме, било каква предност ќе ни одговара страшно за реваншот.

Ако изгубиме од Тотенхем дома или ако испаднеме ќе треба да се самозапалам. Поголема брука би било од губење на титулата во Италија од Наполи.
Wowowowow синкир со Хадерсфилд играте.

3-0 за Тотнем у сред Торино.
Ако, ако потценувајте :D
Не разбирам, шо е толку страшно? Не е Арсенал или Андерлехт....

translation:

nintchdbpict0003780269641.jpg

tenor.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom