Фан Клуб: Интер

Да секако,и ќе го снајди истата судбина на Хернанез,Зарате и Кандрева...да му ебам племето нивно смрдено..во Лацио играат како нинџи,ќе дојдат во Интер ќе станат второразредни играчи....и пак Лацио пред нас ќе завршат на крајот...никогаш повеќе да не купат играч од тој посран клуб...и што е најтрагично 3 порази со ред имаат и нашите ништо неможат да искористат...јас не знам што треба повеќе за да завршиме во Топ 4
Да знаете да дадете гол, а тоа да не е Икарди. :D

Да секако,и ќе го снајди истата судбина на Хернанез,Зарате и Кандрева...да му ебам племето нивно смрдено..во Лацио играат како нинџи,ќе дојдат во Интер ќе станат второразредни играчи....и пак Лацио пред нас ќе завршат на крајот...никогаш повеќе да не купат играч од тој посран клуб...и што е најтрагично 3 порази со ред имаат и нашите ништо неможат да искористат...јас не знам што треба повеќе за да завршиме во Топ 4
Џони и неговите вечни муабети за играчите на Лацио и Виола. :pos:
Не дека не си у право ама смешно, нон стоп истиот муабет. Тоа се тие играчи плус Иличиќ забораи да го спомнеш. :vozbud:

Шала на страна, Сергеј е стварно машина, спејс шатл, каки курац Погба. Овој да отиде у Сити ќе ја поместат димензијата на фудбалот со Де Брујне у средина.

Шала на страна, Сергеј е стварно машина, спејс шатл, каки курац Погба. Овој да отиде у Сити ќе ја поместат димензијата на фудбалот со Де Брујне у средина.

Нема грешка..во Лацио ви се гледаат сите играчишта,ќе дојдат да играат за поголем клуб ќе потонат,тревата нема да ја помириса Савич во Сити.

Фрустриран сум од ебаните Лацио,исто така и од Рома и од Наполи..секоја втора година му го купваме најдобриот фудбалер што бил прва звезда во екипата и пак завршваат пред нас на табелата..па потрагикомично од тоа не постои..

Никад нема да завршиме у топ 4 ко што тргнала работава, Кориете пишуе дека ке старта со Брозович денес , плус и Сантон се најавуе за прв тим. Незнам кој кур тера инат келавиов.

По се изгледа Сантон ке игра место Кансело, поради недисциплина пак ке грее клупа.

Рафиња може да биде стартер место Брозович, со Валеро и Весино, а во напад неприкосновените Перишич и Кандрева со Едер како замена за Икарди.

Уште сега ако кикснеме и Милан за брзо ке биде пред нас...

Фрустриран сум од ебаните Лацио,исто така и од Рома и од Наполи..секоја втора година му го купваме најдобриот фудбалер што бил прва звезда во екипата и пак завршваат пред нас на табелата..па потрагикомично од тоа не постои..

А не ти текнало дека можеби проблемот е во Интер како клуб, а не во новодојдените играчи?

source.gif

А не ти текнало дека можеби проблемот е во Интер како клуб, а не во новодојдените играчи?

Знам дека е во Интер примарниот проблем,всушност ако ми ги имаш читано мислењата ќе знаеше дека најмногу ги критикувам Интер и целосната структура на клубот како функционира.

Ете го , ете го гомното подпросечно пак у прв тим.

Манчини, ВРАТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Ете го , ете го гомното подпросечно пак у прв тим.
neka ti tekne deka spaleti ne sakase da izbrzuva so kanselo, koj nemase mnogu seriozna povreda za razlika od rafinja, koj ne igrase edna godina radi ebenje na ligamenti a otkako se vrati od taa povreda odma i meniskus sjeba ...
Taka da istiot slucaj e i sega, ali opravdano, ne mozes da ocekuvas posle neigranje godina dena, u vakva liga da go pustis odma u ogin, lesno moze muskul da poebe, potrebno e vreme za da rafinja bide u situacija da bide starter i da moze da igra 90 min.
I ja ne sakam brozovic da go gleam u prv tim, ama za ova iam razbiranje, vaka od klupa bar imame koj da napravi razlika.

Inace karamo odlicno ja otvori utakmicava, dobar boost za timov ke bide ovoj ako se pokaze ko dobar igrac. Aj bar kandreva ako nisto drugo e sednat na klupa, redno bese.

Син не ме дупи бе , можеше да игра со Валеро како полушпиц што би бил 100 пати покорисен од овој . Не е мубетот зашто Рафиња не игра , муабетот е зашто борозович старта прв тим.

Кансело каков центаршут има :cuc:
Можда меѓу најдобрите кросери штошто сум го гледал во последиве години. Штета што моменатлно во офанзива иаме нула играчи што знаат да играат со глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom