S
silmarillion
Гостин
Кој е потегот? Или као несмееме да коментираме да не се увредите? Кажете не е проблем, ќе ви учинам.
Ок Стевчо Муња купил Q7 и сеа?Дали Муња ќе поднесе одговорност за тоа или се ќе остани на реклаказала муабети?Абе иди купи му уше една Q7ца не ме смарај на форум, очигледно не ти смета реалностаМислам ок е, има време и место кога треба да изиграваш неутралец, овој пут ја заеба работата. Искочи глуперда.
Баш ме заболе дали ќе понесе одговорност или не. Чак што више, заслужува орден за посебни заслуги. Сериозен сум. Да купам Q7ца со државни пари у време кога реална средна плата е 200 ЕУР и да знам дека има луѓе кои ќе коментираат “и шо сеа?”...Као онака голем кур, за 500 грама паризерка збориме, божем по дома без два Каена у гаража не станувате на мочање. Ако ви е акоооооооо. Малце ви е, ама еве го Зајко да ве докусури (Декстерчко цвикерчо, ова да ги задоволам твоите сексуални потреби за политичка неутралност).Ок Стевчо Муња купил Q7 и сеа?Дали Муња ќе поднесе одговорност за тоа или се ќе остани на реклаказала муабети?
Кутриот ти, од цвикање почна се почесто да го стискаш на тоа дугмето у ќошот.Баш ме заболе дали ќе понесе одговорност или не. Чак што више, заслужува орден за посебни заслуги. Сериозен сум. Да купам Q7ца со државни пари у време кога реална средна плата е 200 ЕУР и да знам дека има луѓе кои ќе коментираат “и шо сеа?”...Као онака голем кур, за 500 грама паризерка збориме, божем по дома без два Каена у гаража не станувате на мочање. Ако ви е акоооооооо. Малце ви е, ама еве го Зајко да ве докусури (Декстерчко цвикерчо, ова да ги задоволам твоите сексуални потреби за политичка неутралност).
@viktora @kano еј вие двајцата - да ми ги јадете...
Не ми е ни хумор, ни сарказам - вие двете сте лица со посебни потреби. Треба некоја институција да ве згрижи.
У темава сте се само за кавга со некого. Не сум видел некој ни да ви потврди пост, ни да напраи некој муабет - за мајтап сте.
Затоа дпне беше против абортусот - пошо све што е потенцијал за абортус е гласач и фан дпне. Вие двајца сте добар пример за тоа.
А ти не си лебарка на ДУПМНЕ т.е патриот од ВМРО ?[DOUBLEPOST=1518195576][/DOUBLEPOST]na forumov sme podolgo od tebe a kavgi se i normalna rabota. nego zagrizuvacki e koga nekoj ke napravi profil prvite 500 posta mu se na ovaa tema, uspat se gleda deka e stabska lebarka, ke se ispcue so sekoj sto ke stigne a posle toa glumi neutralen pogotovo koga gleda deka tie za koj glasal go iskoristile kako KURTON. tebe nisto ne ti pomaga, ni institucija.. ke si ostanes vecno kurton a od vreme na vreme ke te potsekame za sekoj nov na temata da znae kakov kurton si... disi dlaboko i ne se nerviraj
Кој ти е логиката дека ќе се казнуваат по 5.000 евра овие што не знаат албански?Глупости се тоа. Тоа се однесува на институции кои нема да го спроведат законот. Впрочем, таков закон за двојазичност нема ни да има. Се е тоа во главите на некои форумџии, вмро-вци... Сите знаеме дека закон за двојазичност НЕМА ДА ИМА, особено не од Заев. Плус, нема мандат за тоа. Таков крупен закон да го донесе со изгубени избори... хммм...
Баш ме заболе дали ќе понесе одговорност или не. Чак што више, заслужува орден за посебни заслуги. Сериозен сум. Да купам Q7ца со државни пари у време кога реална средна плата е 200 ЕУР и да знам дека има луѓе кои ќе коментираат “и шо сеа?”...Као онака голем кур, за 500 грама паризерка збориме, божем по дома без два Каена у гаража не станувате на мочање. Ако ви е акоооооооо. Малце ви е, ама еве го Зајко да ве докусури (Декстерчко цвикерчо, ова да ги задоволам твоите сексуални потреби за политичка неутралност).
Не е тој лебарка, тој за греота еА ти не си лебарка
Ме заболе стојко што си мисли некој австралиски орангутан....и ти и викторја да ми се фатите.na forumov sme podolgo od tebe a kavgi se i normalna rabota. nego zagrizuvacki e koga nekoj ke napravi profil prvite 500 posta mu se na ovaa tema, uspat se gleda deka e stabska lebarka, ke se ispcue so sekoj sto ke stigne a posle toa glumi neutralen pogotovo koga gleda deka tie za koj glasal go iskoristile kako KURTON. tebe nisto ne ti pomaga, ni institucija.. ke si ostanes vecno kurton a od vreme na vreme ke te potsekame za sekoj nov na temata da znae kakov kurton si... disi dlaboko i ne se nerviraj
da ne te bolese nemase privatni poraki da prakas i da places na temava... aj ne zamaraj poveke, fokusiraj se na masiranje na stabski stojkovciМе заболе стојко што си мисли некој австралиски орангутан....и ти и викторја да ми се фатите.
Никако, треба да се намали просекот на 150 ЕУР а градоначалник да се апгрејдне у Леванте.posto e 200e sredna plata valjda treba poni ili roleri da vozat za primer.... od tolku miljardi navodno ukradeni kolive se problemot?
od tebe toa moze i da se ocekuva...Никако, треба да се намали просекот на 150 ЕУР а градоначалник да се апгрејдне у Леванте.
Денот кога Грујо ќе добие ослободителна пресуда ќе го зеам за куќна слава (5та мислам ми е). Искрено навивам за таков расплет, чак што више, и мандат по брза постапка.
А гаките од 500 евра на Ивона? што е најсоодветно за неа?od tebe toa moze i da se ocekuva...
ne daj bidi malku seriozen poni, roleri ili stokec na staro sto mislis koe e najsoodvetno eve za rada da kazeme, ona e odlicen primer so jahti, skapi canti i cuda bez den rabota u realniot sektor...
neznam sto ste se fatile za vozilata koga miljardi ukrale... na kraj krajeva tie se drzavni, ke bidat koristeni i od slednite na funkcija. valjda sfakas seka nekoe reprezentativno vozilo e ok. na tolku “ukradeni” pari ova e smesno ama ok, izgleda nemaat podobar materijal da spodelat