Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа нз дали ја гледа утакмицата,ама Модрич изигра можда и најдобрата утакмица сезонава..тоа шо другите се уште на одмор од летото,тоа е друго 20..

Bas taka. Modric bese dobar vcera. A Isco i Kroos u paket vo Man UTD , 300 milioni + DeGea... ne deka ni treba, tuku da se vrti malce ekonomijata.

Кажав јас Крос, Модрич, Иско тоа се треба да се шитне, им помина времето на дечкиве.

Е баш ова треба да го направат па да не видиме титула уште 3 сезони.

Средниот ред последен пукна и влезе у вртлогот. Нападот е тој кој буквално цела сезона е катастрофален, после него одбраната. И средњаците сеа се на никакво ниво, ама се далеку од примарното нешто шо треба да се реши.

Пре треба одбраната да се среди, на чело со капитенот и Рафаел „одиграв 1 сезона прејака другите како Крис Смолинг“ Варан. Рамос ја игра најмизерната сезона во последниве 5-6 години, па уште и се курчи на другите. Со Варан се ептен некомпатибилен пар веќе неколку сезони, освен онаа првата која ја изиграа прејако. Пепе му ги чистеше глупостите, Варан очигледно не е способен за тоа. Не гледам причина да не донесеат ново асално име таму.

Во Марсело и Карва имам доверба дека ќе се вратат у форма, они играа одлично дур не ги исфрлија повредите од ритам, но без асални замени секако тоа нема да се деси. Ај Хакими е багатела дете од кантерата, ама овој Тео е превара од калиброт на Данило. Коњ.

Средниот ред не смее да се раструи под никој услов сеуште, треба да се орпават другите сегменти од тимот прво, пред се нападот фала богу.

Е баш ова треба да го направат па да не видиме титула уште 3 сезони.

Средниот ред последен пукна и влезе у вртлогот. Нападот е тој кој буквално цела сезона е катастрофален, после него одбраната. И средњаците сеа се на никакво ниво, ама се далеку од примарното нешто шо треба да се реши.

Пре треба одбраната да се среди, на чело со капитенот и Рафаел „одиграв 1 сезона прејака другите како Крис Смолинг“ Варан. Рамос ја игра најмизерната сезона во последниве 5-6 години, па уште и се курчи на другите. Со Варан се ептен некомпатибилен пар веќе неколку сезони, освен онаа првата која ја изиграа прејако. Пепе му ги чистеше глупостите, Варан очигледно не е способен за тоа. Не гледам причина да не донесеат ново асално име таму.

Во Марсело и Карва имам доверба дека ќе се вратат у форма, они играа одлично дур не ги исфрлија повредите од ритам, но без асални замени секако тоа нема да се деси. Ај Хакими е багатела дете од кантерата, ама овој Тео е превара од калиброт на Данило. Коњ.

Средниот ред не смее да се раструи под никој услов сеуште, треба да се орпават другите сегменти од тимот прво, пред се нападот фала богу.
Токму така, се сложувам со се напишано.
На луѓево им се прави лажна слика дека средниот ред е слаб, бидејќи они се единствените тројца што ги држат конците во тимов. Иско, Модрич и Крос помагаат напред и ако не постигне некој гол од нив (што не им е тоа задача) 90% од натпреварот не го победуваме. Поради ова, што вршат задачи што не се задолжени за нив, си ги запоставуваат задачите од средниот ред кој им се дадени од Зидан и затоа толку слабо изгледаат. Истото е и со Касемиро, поготово он, човекот е насекаде. Помага напред, покрива позади и често се добива впечаток дека он е кривец поради што примаме голови.

Коа дојде Тео пишав дека ми изгледа на Данило вол.2 играч... Не сум погрешил..

Целата грешка кај Перез е тоа шо у последните трансфер периоди не гледаше да зема играч кај шо ни недостасува, туку гледаше да ,,им покаже,, на барса со тоа шо им украде некои анонимци како Себаљос,или пак на Атлети дека може да им зеде играч од нив( што до сега немаше направено никој).., а усвари у реалноста тие имиња ништо не променија

Коа дојде Тео пишав дека ми изгледа на Данило вол.2 играч... Не сум погрешил..

Целата грешка кај Перез е тоа шо у последните трансфер периоди не гледаше да зема играч кај шо ни недостасува, туку гледаше да ,,им покаже,, на барса со тоа шо им украде некои анонимци како Себаљос,или пак на Атлети дека може да им зеде играч од нив( што до сега немаше направено никој).., а усвари у реалноста тие имиња ништо не променија
Па кога не им даваш шанса шо да променат? Гадно се заебаа двајцата што дојдоа во Реал. Не веував дека ова ќе го кажам ама ако Зизу го избркаат од Реал ќе менаџира у втора француска лига.

Па кога не им даваш шанса шо да променат? Гадно се заебаа двајцата што дојдоа во Реал. Не веував дека ова ќе го кажам ама ако Зизу го избркаат од Реал ќе менаџира у втора француска лига.
Он Асенсио не го игра ти за Себаљос збориш, и кога ќе го видам дека го игра на лева страна се ми е јасно колку е сатот.

епа истите тие имаа шанса од купот..од 3 уткамици дома немаа ни 1 победа на бернбе..а играа со Турново... не заебавајте..играш у Реал Мадрид, а не во Елче па да имаш изговор за такви бледи игри цело натпреварување..

Аај и првио тим игра бледо цела сезона, и не дека е оправдување, ама тој тим освои 3ЛШ за 4 години...додека овие горенаведените џоа млади деца, нови играчи у Реал, би требало да се желни за докажување, они како умрени кокошки..

Еден Иско кој е 10x подобар од нив сеуште нема утврден статус у Реал, шо треба за нив, да ги стават секој втор натпревар прв тим?

Bas taka. Modric bese dobar vcera. A Isco i Kroos u paket vo Man UTD , 300 milioni + DeGea... ne deka ni treba, tuku da se vrti malce ekonomijata.

Едвај чекаат во управата на Манчестер да им дадат на Реал 300 милиони + Де Геа за Крос и Иско. Не само тоа, сакале и Погба и Алексис да ги додадат како знак на благодарност за понудата.

Нека го задржат Погба... како благодарност од Реал... :D :D

Едвај чекаат во управата на Манчестер да им дадат на Реал 300 милиони + Де Геа за Крос и Иско. Не само тоа, сакале и Погба и Алексис да ги додадат како знак на благодарност за понудата.

Aaa... ne Pogba u ovaa zdelka. Ke treba nie posle 450 milioni da vi doplatime.

Едвај чекаат во управата на Манчестер да им дадат на Реал 300 милиони + Де Геа за Крос и Иско.

Па 300 не, ама 100 + Де Геа сум прилично сигурен дека без многу размислување би понудиле и Мурињо и тој економскиот мастермајнд, како се викаше, ако нашиве двајца би пристале на преселба.

Па 300 не, ама 100 + Де Геа сум прилично сигурен дека без многу размислување би понудиле и Мурињо и тој економскиот мастермајнд, како се викаше, ако нашиве двајца би пристале на преселба.

100 милиони + Де Геа за Иско и Крос, јас прв би се сложил. Со Крос, Иско, Погба и Матич Јунајтед би го имал најсилниот среден ред на светот.

Нема играч за кој би се согласил да не напушти Крос.
Најмалку за Де Геа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom