Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ikardi ?
5 igraci ke ti kazam koi godinava drasticno se dvojat spored kvalitetot od ona sto milan go poseduva ( a i ne samo godinava ), toa se Handanovic, Skriniar, Ikardi, Valero i Perisic.
Za handanovic, ikardi i perisic izlisno e da se komentira, duplo podobri se momentalno od ona sto milan go ima na toj del od terenot, a Skriniar sezonava pokazuva partii koi ni samuel ne gi imal u timov u prvi negovi 2 sezoni,, miranda pokraj nego e chirak, se shlepa, ko malo dete deluva. Valero ko valero, shpanska skola, doktorski ja drzi sredinata i organiziranjeto na akciite u ekipava, steta za nego sto galjardini, vesino, mario i brozovic ne mozat da teraat dobro konstantno, bar do sega.
Na ova koga ke go dodades spaleti, a i ostanatite koi ko sto vikas, funkcioniraat dobro u ovoj kolektiv, dobivas vakva drasticna razlika na tabela.

Inaku da ne te laze mestoto na tabela momentalno, ovoj tim na Inter moze duplo podobro od ova sto sega go igra na teren, Spaleti prasanje e dali uspeva do ovoj moment i 60% od potencijalot na ekipata da iskoristi, sepak covekov letovo pocna od 0, nakaj -, so klubov. I na ova da dodadam deka seuste gi nema dobro vklopeno kanselo, dalbert i mario, za koi tvrdam deka se duplo podobri od onie igraci koi igraat na tie pozicii momentalno, a toa se nagatomo, diambrosio i vesino. Bez razlika sto sea se vtori, imaat takvi varijacii u igra da nekad deluvaat stvarno ebano dobro, vezat na teren i deluvaat na ekipa koja moze i na siti 5 gola da im dae

.

бо бо бо

:pos::pos::pos::pos:

Али за последното секоја чест. :pos:
Не 3, туку 5!

Нека пуца Спалети пеналов. :noze:[DOUBLEPOST=1517697949][/DOUBLEPOST]
Види ги овие моиве пулени, земале со Рома се караат. :pos::pos::pos::pos:

Рома бе :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Торино, Џенова и Про Верчели имаат поише титули од Ромче. Поединечно зборам а не сите заедно. :icon_lol:

Жбрц Кротонче
amdi-bajram-091.jpg

Последно уредено:
Ако ги постираме коментарите на Миланезите од летото е тогаш ќе биди циркузи:pos:....на форумот има едно непишано правило да не се постираат коментари од минатото бидејќи е неправедно и нефер(освен во темата за предвидувања :D)....вака језиво делува со оглед дека сите сме треселе глупости во моментите на еуфорија кога нашите тимови победувале па не сме размислувале со здрав разум и ладна глава :icon_lol:

Ако ги постираме коментарите на Миланезите од летото е тогаш ќе биди циркузи:pos:....на форумот има едно непишано правило да не се постираат коментари од минатото бидејќи е неправедно и нефер(освен во темата за предвидувања :D)....вака језиво делува со оглед дека сите сме треселе глупости во моментите на еуфорија кога нашите тимови победувале па не сме размислувале со здрав разум и ладна глава :icon_lol:

Знам знам, и утре кој ќе не тресне удине ќе ме снема од форумов, али беше појако од мене :)

#InterIsComing

:icon_lol::icon_lol:

Ебате циркузантите, Спал и Кротоне не можат да ги тепаат.

Биља новиот Сидорф е многу појако.

Иначе шо не ви јасно, не се замараме со ЛШ. Од турнеја во Кина ќе извадиме парите, без обврски во Европа и идеме наредна година на титула.

Глеам снимка моментално Сампдорија-Торино(да,толку ми е тажен животот шо у сабота навечер глеам снимка Сампдорија-Торино),колку е капнат овој Белоти човече...летово 15 милиони ќе изгледаат како премија за него. Какви цифри се вртеа летоска ццц...Иначе големиот тренерски маг, боготац ове игра Мацари доби директен црвен :icon_mrgr:

Биља новиот Сидорф е многу појако.

Иначе шо не ви јасно, не се замараме со ЛШ. Од турнеја во Кина ќе извадиме парите, без обврски во Европа и идеме наредна година на титула.

Џст фор д рекорд, ја реков дека од Сидорф смо немале играч што знае вака дс задржи топка.

Не дека и ова е помалку сменшно ама ипак :)

5 гола на Сити, со 60% :pos:

Секаков ремет е и те како добредојден за Интер. Каква литоштија од екипа човече. #SmejemSeAPlaceMiSe

Тажен клуб е Рома не замарајте со нив. Нешто најнебитно на планетава, лузерски тим, нула титули, нула све, шукурац и Рома и Сантино и 10-те профили на Бумшакалака.

Него утре мирољубиви 0-0 со Кротоне, уплатете си дојава е ова микани мои.

Па добро не беше мн далеку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom