Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Da prasam dali nekoj ja znae postapkata posle dobivanje ukaz od vice prezidenta.
EGN kolku se plaka zajvka na drazavnata adresa kolku kosta itn se do pasporta.:vrtioci:[DOUBLEPOST=1517678255][/DOUBLEPOST]I zaboraviv podignuvanjeto na grazdanstvoto

April 2017.... Seuste na zadolzitelna so potvrda od strumica 100 % bugarsko selo
Верувам дека би ти помогнало.Ако братот на дедо ти има воена книшка однеси ја во Правосудие во Софија заедно со изводи/умреници од дедо ти,братот на дедо ти и во зависност од која страна ти е дедо, извод од мајка ти/татко ти.Изводите/умрениците преведени и легализирани,молба и копија од пасош.

Od
Верувам дека би ти помогнало.Ако братот на дедо ти има воена книшка однеси ја во Правосудие во Софија заедно со изводи/умреници од дедо ти,братот на дедо ти и во зависност од која страна ти е дедо, извод од мајка ти/татко ти.Изводите/умрениците преведени и легализирани,молба и копија од пасош.
staranata na tatko mi

Za 2014 godina nema nisto novo, proveriv denes okolu 100 nepoznati broja od 2014 podneseni od jan do maj samo.eden, e smenet vo pozitivno. Sve e drugo isto.

Шо ќе биде со нас шо сме со документ од брат и не има во протоколот...

Da prasam dali nekoj ja znae postapkata posle dobivanje ukaz od vice prezidenta.
EGN kolku se plaka zajvka na drazavnata adresa kolku kosta itn se do pasporta.:vrtioci:
I zaboraviv podignuvanjeto na grazdanst
Daj be nema li nikoj so ja znae ponatamu procedurata

Тие што ја знаеја постапката и процедурата од одамна го напштија форумов,ама ако се потрудиш да побараш поназад на форумов мислам дека можиш да најдиш информации све до детали каква е постапката.[DOUBLEPOST=1517687464][/DOUBLEPOST]
EGN kolku se plaka zajvka na drazavnata adresa kolku kosta itn se do pasporta.:vrtioci:

Тие што ја знаеја постапката и процедурата од одамна го напштија форумов,ама ако се потрудиш да побараш поназад на форумов мислам дека можиш да најдиш информации све до детали каква е постапката.[DOUBLEPOST=1517687464][/DOUBLEPOST]
Pa i jas barav ama od glupostite sto se pisuvani ne moze da se najde mnogu info

[DOUBLEPOST=1517688031][/DOUBLEPOST]
Pa i jas barav ama od glupostite sto se pisuvani ne moze da se najde mnogu info
Оди на страница 1877 Masha Glinka има на два поста споделено искуство од неколку луѓе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom