Фан клуб - РК Вардар

Па ако веќе го прават колонија на млади недокажани играчи тогаш нека им дадат шанса и на некои од нашиве.

За ова си у право треба барем фитиљот да го собереме има предиспозиции да се искали малце таман со вуко тандем плус и на среден може да игра и сигурен сум дека е болље од Санталов па и од Горбок со оглед на тоа што беше повреден а и стар е 36 години,
За друг македонец не гледам кој би можел да се земе:(

:pos: Не го приметив тоа, се залетав во тоа дека е глуп потег со продажба на вакви гаџети.
Јас си реков ме разбра зошто постирав :D. Гаџетиве ми се баш океј мене, едино ваганите со Вардар лого некако ми беа смешни.

Чудно, и Барселона, ПСЖ, Кјелце и тн. имаат чадори и привезоци а на никој не му смета. Али тука вонземјани живеат изгледа и плукаат по се македонско. Утре одам да си купам некој гаџет, а најверојатно би земал и привезок.

Чудно, и Барселона, ПСЖ, Кјелце и тн. имаат чадори и привезоци а на никој не му смета. Али тука вонземјани живеат изгледа и плукаат по се македонско. Утре одам да си купам некој гаџет, а најверојатно би земал и привезок.
Aj види ја па сликата. Ама гледај ја едно 5 мин и види нешто дали ти е чудно па после обиди се да сфатиш што смета, а не е дека има чадор или привезок.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

И дрес од младиот Недановски да си земеш. :нинџ:

И дрес од младиот Недановски да си земеш. :нинџ:

Пред неколку сезони на Кале кога игравме уште, му идеме со @Colt Willcox и му викаме Бутин може слика, типов се врти позади, гледа да не се избламира на некој друг да не му бараме слика :pos: и целиот изненаден вика со мене? :icon_lol: Ние да бе, абе Лекиќ ви е тука...Абе каква Лекиќ ние сме Љамче Бутин Фанс :vozbud: :D

Пред неколку сезони на Кале кога игравме уште, му идеме со @Colt Willcox и му викаме Бутин може слика, типов се врти позади, гледа да не се избламира на некој друг да не му бараме слика :pos: и целиот изненаден вика со мене? :icon_lol: Ние да бе, абе Лекиќ ви е тука...Абе каква Лекиќ ние сме Љамче Бутин Фанс :vozbud: :D

Ne znam vo koj telefon mi se ovie sliki jas Jovcevski go nacekav :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јана Војводиќ is on fire, не мора Борозан да се враќа за со Барса
Со Татран секој ќе е јак треба да се покаже на некоја појака утакмица.
Нека го пробаат ако е добар за следна сезона очекувам и да напредува со кара ке бидат супер тандем а дедо Канељас нека се посвети на одбрана ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom