Фан клуб - РК Вардар

Оваа сезона у Пик Сегенд на лето си иде ама не гледам зашто би го носеле 40 пуни оваа година.Може по Моравски да се тргне од Висла 3 голмани се таму 22 години е нема некои предиспозиции ама пак имаше некоја добра утакмица оваа сезона:vrtioci:

Салдаценка што бранеше за Белорусија на европсково е слободен играч по пропаѓањето на Одорхеи сега ми текна. Млад, добар потенцијал и сигурно ефтин.

Салдаценка што бранеше за Белорусија на европсково е слободен играч по пропаѓањето на Одорхеи сега ми текна. Млад, добар потенцијал и сигурно ефтин.
Доста добар голман незнам зашто до сега никој не го земал у боље екипа добра опција би бил уште ако го средат малце може да прерасне во врвен голман:angel:.
Само нека побрзаат да не го лапне некој па после да останеме со:kuracc:у раце

Луѓе џабе пишувате, само нерви си трошите, не е ова реактивна управа па да презема чекори.

Samo Saric, od realnive, bi zalecil ranite sto ke bidat posle Arpad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мораеш мора да си го поправи она со спуштањето на левата рака на терен пред да шутне, одамна му е тоа проблем. Мислам дека три пати денеска му судеа престап на тој начин и не му признаваа голови.

http://24rakomet.mk/вардар-си-најде-замена-за-марсениќ-мла/
Од кај го најдоа овој,пола саат гуглам неможам да најдам ништо за него:pos:
Да се надеваме дека е добар ама чисто сумљам 21 година не сум го видел у руска репка.
Единствена надеж ми е тоа што и Рожерио кога дојде не беше ништо и никој не го знаеше па се искали у топ пикер.
Ај некој ако знае нешто за предиспозиции на овој нека пише:)

http://24rakomet.mk/вардар-си-најде-замена-за-марсениќ-мла/
Од кај го најдоа овој,пола саат гуглам неможам да најдам ништо за него:pos:
Да се надеваме дека е добар ама чисто сумљам 21 година не сум го видел у руска репка.
Единствена надеж ми е тоа што и Рожерио кога дојде не беше ништо и никој не го знаеше па се искали у топ пикер.
Ај некој ако знае нешто за предиспозиции на овој нека пише:)
Кокшаров скаутинг претпоставувам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom