Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
TIL nema opcija opomeni kaj nekoj sto e moderator. Pismena opomena dzimi. :D
A Lord of War pa eden film sto e, u praga 2 burinja pivo ke kupev da ne go gledav u kino
Ovoj shirea uste na bridget bardot go mava izgleda, ko so e nostalgicar ne bi se iznenadil :D
JLaw ispadna top ako zememe predvid decava u industrijata so im se desava, 90ta e alo... pomlada od nekoi od nas tuka
Za tie godini bi rekol soseam solidni ulogi ima

Башка нема никаков сексепил, ко да ја земале од Долно Седларце и ја ставиле да глуми у филмови.

Нула од жена
Ова треба да се смета ко комплимент. Некои други зборови одбери.
A Lord of War pa eden film sto e, u praga 2 burinja pivo ke kupev da ne go gledav u kino
Ovoj shirea uste na bridget bardot go mava izgleda, ko so e nostalgicar ne bi se iznenadil :D
JLaw ispadna top ako zememe predvid decava u industrijata so im se desava, 90ta e alo... pomlada od nekoi od nas tuka
Za tie godini bi rekol soseam solidni ulogi ima
А што му фали па на Lord of War, баш супер си ја одглуми Кејџ улогата на Орлов. Такви филмови му лежат а не Mom and Dad срања.
Инаку цел ми е гледан Lord of War. :icon_lol:

Кога сме кај децата, Џејкоб Тремблеј е ѕвер! Го памтите? Од Room и Before I Wake. Лани два филма (The Book of Henry и Wonder), и двата не беа којзнае што, ама малиот ѕверски одглуми, секоја чест. А само 11 години има.

Друго одлично дете: Сирша Ронан - 23 години има, а веќе по трет пат е номинирана за Оскар (првиот пат за Atonement, па Brooklyn, и сега за Lady Bird).

Лоренс е веќе стара, и Роби исто, по 27 имаат. Ама убаво рече @wot , и според мене како актерка Лоренс е неспоредливо подобра, и подобри улоги имаше од другава што повеќе се шлепа на убавина.[DOUBLEPOST=1517662138][/DOUBLEPOST]После, го памтите Фреди Хајмор (детето од August Rush, The Golden Compas, Finding Neverland (со мемето со Џони Деп што го убија од ре-употреба, кај што го гушка за да го утеши за некоја глупост), Charlie and the Chocolate Factory, Spiderwick Chronicles)? И тој порасна и ко да ми исчезна некаде. Не сум го видел во филм уште од ко го гледавме A Good Year во клубот.

Друго дете-ѕвезда што исто остана заборавено, а беше одлично - Хејли Џоел Осмент од Forrest Gump, The Sixth Sense, A.I.Artificial Intelligence. Тој мислам дека уште глуми, ама веројатно се лоши улоги во второкласни филмови добива.

Последно уредено:
Лоренс не им била убава:cenzura::cenzura:
Маргот боље глумела од неа:tapp::pos:

Од филмските вести, Three Bilboards ептен ми се свиѓаше, одличен микс на драма и комедија во период кога на никој од ликовите не треба да им е дојдено до комедија.

Брат да прошетам сега од банкана до накафе ќе сретнам 5 женски подобри од џенифер лоренс. Кој 5 бе, во мојава улица имат само 5 од кои појќето се џупки.

Друго одлично дете: Сирша Ронан - 23 години има, а веќе по трет пат е номинирана за Оскар (првиот пат за Atonement, па Brooklyn, и сега за Lady Bird).

После, го памтите Фреди Хајмор (детето од August Rush, The Golden Compas, Finding Neverland (со мемето со Џони Деп што го убија од ре-употреба, кај што го гушка за да го утеши за некоја глупост), Charlie and the Chocolate Factory, Spiderwick Chronicles)? И тој порасна и ко да ми исчезна некаде. Не сум го видел во филм уште од ко го гледавме A Good Year во клубот.

Серша/Сирша е најдобра од младиве актерки, мада да ги прашаш децава ваљда сите ќе ти кажат грда дека им е. :D Мене ми е поубава од Лоренс и Марго, кога веќе си правиме муабет и за лепота, али тоа е субјективна работа. За талент врти кругови околу двете.

Фреди е ист случај ко Ронан, карактеристичен и добар талент уште од мал. Сега е префрлен во последно време на тв, претходно Bates motel, а сега The good doctor.

Не можам да најдам значи истомисленик за нејзината лепота, тоа ти е.
Требаше да ја гуглам
180px-Saoirse_Ronan_2011.jpg

Па кај да најдеш истомисленик бе Маја, фацава е ко редовно да плаќа персоналец во ујп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom