Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мајсторе можеби јас лошо напишав, а можеби ти лошо разбра. Дали пред да дојде Нигериецов Шкендија имаше класичен лев бек? И дали знаеш кој играше на левата бековска позиција алтернативно? Е мајсторе кога ќе дознаеш пиши ми. Инаку информациите ми се од прва рака. :blablab::чда::lut:

Todorovski nigokash ne igral na leva pozicija. Informaci od prva raka nema vo Shkendija, deka preku den se menuvat rabotite, veke 2 godini se spekulira Hasani ili Ibraimi nekoj ke zamine u strantvo ama veke 4 - 5 preodni rokovi nema nisto, isto i za Radeski. Tvoite informaci se kalkulaci sto ne velam deka nema da se slucat, am da kazes na sigurno dela Zahov ke go ostavi za Bellasica nema llogika.

Todorovski nigokash ne igral na leva pozicija. Informaci od prva raka nema vo Shkendija, deka preku den se menuvat rabotite, veke 2 godini se spekulira Hasani ili Ibraimi nekoj ke zamine u strantvo ama veke 4 - 5 preodni rokovi nema nisto, isto i za Radeski. Tvoite informaci se kalkulaci sto ne velam deka nema da se slucat, am da kazes na sigurno dela Zahov ke go ostavi za Bellasica nema llogika.

Доколку ти кажам дека информациите ми се од човек близок со раководните структури ќе ми поверуваш.?Друга работа што не кажав и е важно да се напомене, Костадин Захов е блиску до заминување ама дури на лето. Зошто е тоа така? Поради фактот дека бугарскиот голман кој беше на проба во Шкендија https://www.transfermarkt.co.uk/mario-kirev/profil/spieler/87255 не се договори со нив околу условите тие сега во овој преоден рок ќе се обидат да донесат најмалку 1 голман. Несомнено е дека на лето ќе се донесат лев бек, стопер и десен бек , а можно е дури доколку сите играчи на кои им истекуваат договорите го напуштат тимот да дојде до целосен ремонт. Инаку овој бугарот не се договорил со Шкендија бидејќи според нив барал преголема плата. А во прилог ќе ти прикачам да видиш кој играше алтернативно на позиција лев бек и погледни назад во коментарите и најди каде сум напишал дека Тодоровски игра лев бек. И за крај информација која и не ми е за верување, Драган Мрџа се понудил на Вардар сега на раководните лица е да одлучат дали имаат потреба од него.

Screenshot_2.png

А ти као глумиш лудило нешто сеа тука?! Демек ја не знам каква ни е лигата, па ти ќе ме просветлуваш. Нормално дека ќе кењам кога носат играч, што многу веројатно може да игра само рекреативен фудбал. Денес е толку лесно да дознаеш било што за кого сакаш, само уште нашиве паразити од клубот мислат дека оној Охеда е од Ривер Плејт?! Па штом не проаѓа на медицински прегледи во Звезда или не добива ангажман од Старт, второлигаш од Норвешка (?!), валда не е толку комплицирано да сфатиш дека типот е со сјебано здравје и затоа една година е без клуб...
Епа чим знаеш тогаш не се напињај многу. Јас не глумам ништо само си кажувам, каква лига такви играчи. Тоа дека во клубот има паразити е точно.
Каква спореда даде знаеш? Па и 2 лига Норвешка, и 5 Германија итн итн. се 5 пати повеќе професионални со одност, отколу нашата 1 лига.
* http://sport.com.mk/?ItemID=DB36B873B0E5C741AC22F4466D85B083

Последно уредено:
Епа чим знаеш тогаш не се напињај многу. Јас не глумам ништо само си кажувам, каква лига такви играчи. Тоа дека во клубот има паразити е точно.
Каква спореда даде знаеш? Па и 2 лига Норвешка, и 5 Германија итн итн. се 5 пати повеќе професионални со одност, отколу нашата 1 лига.
* http://sport.com.mk/?ItemID=DB36B873B0E5C741AC22F4466D85B083
Харуна има солидна биографија, и бил дел во Динамо Киев, иако ретко има играно за киевскиот гигант, туку бил испраќан на позајмица. - Kako be retko +60 utakmici ima ebati mediumite ebate, inache kolku e tocna informacijata deka na leto ke sme pravele "jak tim" ako nekoj ima info neka pishe.
P.S Rabotnicki jako timche sklopile be :eek: ovie i nekoj od Sileks i Akademcive mozhi da mu skinat nekoj bod na brachava. Samo problem e sho nie do kraj ke treba se da tepame, a ja nemame potrebnata kvalitetna rotacija koja ja imavme esenta.[DOUBLEPOST=1517572740][/DOUBLEPOST]
Драган Мрџа се понудил на Вардар сега на раководните лица е да одлучат дали имаат потреба од него.
Koga ova?

Последно уредено:
Харуна има солидна биографија, и бил дел во Динамо Киев, иако ретко има играно за киевскиот гигант, туку бил испраќан на позајмица. - Kako be retko +60 utakmici ima ebati mediumite ebate, inache kolku e tocna informacijata deka na leto ke sme pravele "jak tim" ako nekoj ima info neka pishe.
P.S Rabotnicki jako timche sklopile be :eek: ovie i nekoj od Sileks i Akademcive mozhi da mu skinat nekoj bod na brachava. Samo problem e sho nie do kraj ke treba se da tepame, a ja nemame potrebnata kvalitetna rotacija koja ja imavme esenta.[DOUBLEPOST=1517572740][/DOUBLEPOST]
Koga ova?

Уште пред да раскине со Јапонците има пратено CV и не е само тој ги има безброј кои имаат пратено. Само нашите глумат лудило не сакаат да преговараат, сакаат со младинска школа да пробаат да направат резултати. Што се однесува до мене нека пробаат слободно. Инаку за Немања Вучиќ бил понуден на Вардар ,а не дека тие биле заинтересирани за него. Исто така и Стефан Милошевиќ левиот бек бил понуден, ама кој знае што прават овие одговорните лица во Вардар. Инаку за ова слушнав од македонски агенти кои се блиски со клубовите и агентите од Србија и имаат соработка.А инаку оној Ејонг што го спомна пред извесно време си потпиша за холандски прволигаш. Е не со нас ќе се заебава.

https://www.transfermarkt.co.uk/eyong-enoh/profil/spieler/47344

https://www.transfermarkt.co.uk/stefan-milosevic/profil/spieler/221639

https://www.transfermarkt.co.uk/dragan-mrdja/profil/spieler/19716

Уште пред да раскине со Јапонците има пратено CV и не е само тој ги има безброј кои имаат пратено. Само нашите глумат лудило не сакаат да преговараат, сакаат со младинска школа да пробаат да направат резултати. Што се однесува до мене нека пробаат слободно. Инаку за Немања Вучиќ бил понуден на Вардар ,а не дека тие биле заинтересирани за него. Исто така и Стефан Милошевиќ левиот бек бил понуден, ама кој знае што прават овие одговорните лица во Вардар. Инаку за ова слушнав од македонски агенти кои се блиски со клубовите и агентите од Србија и имаат соработка.А инаку оној Ејонг што го спомна пред извесно време си потпиша за холандски прволигаш. Е не со нас ќе се заебава.

https://www.transfermarkt.co.uk/eyong-enoh/profil/spieler/47344

https://www.transfermarkt.co.uk/stefan-milosevic/profil/spieler/221639

https://www.transfermarkt.co.uk/dragan-mrdja/profil/spieler/19716
Losh bil za PMFL toa e :)

Вардар е Вардар и покрај се... не се нервирајте, ќе биде добро, особено после првото коло од пролетен дел. Спремно е се за репете! [emoji41]
И нема да биде како што сите мислевме, купот за нас-титула за нив. Ќе се бори Вардар за двата трофеи.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Вардар е Вардар и покрај се... не се нервирајте, ќе биде добро, особено после првото коло од пролетен дел. Спремно е се за репете! [emoji41]
И нема да биде како што сите мислевме, купот за нас-титула за нив. Ќе се бори Вардар за двата трофеи.

Јас мислам дека првото коло од пролетниот дел нема ни да се одигра. Ќе направат некое срање балистите, ќе маваат пак со ролни хартија и со факели и камења по Гачевски. Слушајте ми го зборот.

Добро е што ја засиливме средината со добри играчи Камерунецот може и крило да игра така да се ослободува место за Барсегјан да игра и шпиц по потреба.Лев бек ни е најболна позиција поготово во одбраната па се надевам дека Попов влегол во форма штом го потпишаа.

Добро е што ја засиливме средината со добри играчи Камерунецот може и крило да игра така да се ослободува место за Барсегјан да игра и шпиц по потреба.Лев бек ни е најболна позиција поготово во одбраната па се надевам дека Попов влегол во форма штом го потпишаа.
Гачевски - Попов, Грнчаров, Новак, Тошевски - Велковски, Марковиќ, Битанг, Фелипе - Лукман, Барсегјан

За мене овој состав е најдобар, ако се потпишат новиве и ако се сите здрави.

Влегол во форма сигуно ако се лажеме, се заебале нашиве со Земунецот им го нуделе ама на овие стручњациве скап им бил. Епа што викаат србите: -Нема џабе ни код бабe. А каков одличен лев бек ќе биде тој не се свесни.

Може не е лошо да го донесат Симовски за лев бек. Знам дека не е некое решение ама место за странец веќе немаат (ако ги земат двајцава горе) а би требало да е по-ОК опција него Глишиќ или Попов, па летоска коа ќе си отиде Хамбарџумјан ќе може да донесат некој (добар) странец што ќе биде прв лев бек а Симовски нека му биде само резерва на клупа. Ако ништо друго бар ништо нема да ги кошта, може само да добијат ако ОК се покаже.

Последно уредено:
Може не е лошо да го донесат Симовски за лев бек. Знам дека не е некое решение ама место за странец веќе немаат (ако ги земат двајцава) а би требало да е по-ОК опција него Глишиќ или Попов, па летоска коа ќе си отиде Хамбарџумјан ќе може да донесат некој (добар) странец што ќе биде прв лев бек а Симовски нека му биде само резерва на клупа. Ако ништо друго бар ништо нема да ги кошта, може само да добијат ако ОК се покаже.

Абе тие да функционираат толку добро сами ќе се свесни на кои позиции им требаат играчи и ќе се обидат од академијата сами да си создадат барем еден солиден играч на таа позиција. Ние и како репрезентација имаме дефицит на левата и десната бековска позиција. Исто така еве и со одбранбените позиции во глобала имаме проблем. Кај нас во младинските школи уште тераат по она старото , овој е висок стави го одбрана ќе исфрла топки. А тоа што малиот нема никаква контрола на топка и пас игра, ама за нив тоа не е важно. Инаку Стефан Милошевиќ им е најефтино и најдобро решение за лев бек, ама само доколку тие сметаат дека им треба нов играч на таа позиција. Ама колку што ми мириса нема да дојде нов лев бек барем не во овој преоден рок.

Гачевски - Попов, Грнчаров, Новак, Тошевски - Велковски, Марковиќ, Битанг, Фелипе - Лукман, Барсегјан

За мене овој состав е најдобар, ако се потпишат новиве и ако се сите здрави.

Брдаровски сега за сега е опција пред Тошевски а овој стандард е у А - селекција не го сваќам Чеде али може и на искуство иде за првите утакмице на пролет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom