Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Зошто бе Арсенал, зошто?
Јбг,ќе остане Арсен со Велбек,Лаказет и Нкетиах во ЕЛ.Прост триаголник,ако не почнеме од Жиру нема да го добиеме Обамејанг,пошто на Челзи им пропадна дилот со Џеко.А излеа Дортмунд нејќе Модесте да го потпише,а и стариот рече дека ако дојде некој некој ќе мора да си иде..

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јбг,ќе остане Арсен со Велбек,Лаказет и Нкетиах во ЕЛ.Прост триаголник,ако не почнеме од Жиру нема да го добиеме Обамејанг,пошто на Челзи им пропадна дилот со Џеко.А излеа Дортмунд нејќе Модесте да го потпише,а и стариот рече дека ако дојде некој некој ќе мора да си иде..
Да, но во исто време даваме битен џокер како Жиру кој стопати не извадил кога треба, се ослабуваме во ЛЕ, ги засилуваме Челзи во ЛШ и во ПЛ

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Еве Кристенсен пропаѓа у трета лига север а Фоцу Меца го брка Барса. :icon_lol:
Секоја чест, од 589742 играчи што ги купивте, имате еден развиен играч во тимот кој игра прва полусезона :pos:

W

wicked_1

Гостин
Секоја чест, од 589742 играчи што ги купивте, имате еден развиен играч во тимот кој игра прва полусезона :pos:
Не купувам јас играчи и не ми е ни филм некој да фалам академии и школи. Ти и сличните си ги терате уште тие филмови, исто како што бладавте до пред некоја година за парите и фудбалските традиции, па сеа си ќутите.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Не купувам јас играчи и не ми е ни филм некој да фалам академии и школи. Ти и сличните си ги терате уште тие филмови, исто како што бладавте до пред некоја година за парите и фудбалските традиции, па сеа си ќутите.
Ми го кажа сега за парите. Фан на Челси. :place:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ниту јас си терам некакви флимови, тоа @Донев на глава на сите ни се качи со талентите на Челзи, од типот на Мичупикчу, Кенеди, Пеце на Надето...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Ниту јас си терам некакви флимови, тоа @Донев на глава на сите ни се качи со талентите на Челзи, од типот на Мичупикчу, Кенеди, Пеце на Надето...
А замисли, се сложив со твоето мислење за Мичи што го пиша вчера, само мислам дека има малце поголем потенцијал.

И измешавте мислам малце играчи од академија и таленти донесени на 20+ години.
Ми го кажа сега за парите. Фан на Челси. :place:
Фан на Јунајтед...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и за академија им држи муабетот. На цело пување дека РЛЧ е некст биг тинг, не само од Донев туку и од блогери на Челзи со години, го истовараат на позајмица а на негова позиција му го носат Баркли.

Кристенсен излегол, е шуќур, после 10 години еден излегол, Роман брдо пари фрли во 2008 за да се појача youth recruitment секторот за Кристенсен само? Слаб епилог на настаните.

И глуп спин ова на пари одма што се врти, Манчестер и троши пари, не велиме не ама во тие 18 ( на терен и клупа) секогаш ги има Рашфорд и Лингард а па МекТоминај сезонава има повеќе утакмици изиграно од сите академци на Челзи заедно.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Да, но во исто време даваме битен џокер како Жиру кој стопати не извадил кога треба, се ослабуваме во ЛЕ, ги засилуваме Челзи во ЛШ и во ПЛ
Батали тоа, одбраната ви е смешки, имате примено повеќе голови одколку првите 5 заедно ( карикирам ама не сум далеку) а Арсенал цело време се занимава со напаѓачи.
Малку чудна политика, дури и за алцхајмер како Венгер!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Па и за академија им држи муабетот. На цело пување дека РЛЧ е некст биг тинг, не само од Донев туку и од блогери на Челзи со години, го истовараат на позајмица а на негова позиција му го носат Баркли.

Кристенсен излегол, е шуќур, после 10 години еден излегол, Роман брдо пари фрли во 2008 за да се појача youth recruitment секторот за Кристенсен само? Слаб епилог на настаните.

И глуп спин ова на пари одма што се врти, Манчестер и троши пари, не велиме не ама во тие 18 ( на терен и клупа) секогаш ги има Рашфорд и Лингард а па МекТоминај сезонава има повеќе утакмици изиграно од сите академци на Челзи заедно.
Ок, ама нормално е сето тоа и можам и јас одма да набројам бар 20 од Јунајтед што сте ги фалеле и не успеале, или од било кој друг клуб. Не е само Челзи :D

Kajgana Shop

На врв Bottom