Зошто бе Арсенал, зошто?
Зошто бе Арсенал, зошто?
Јбг,ќе остане Арсен со Велбек,Лаказет и Нкетиах во ЕЛ.Прост триаголник,ако не почнеме од Жиру нема да го добиеме Обамејанг,пошто на Челзи им пропадна дилот со Џеко.А излеа Дортмунд нејќе Модесте да го потпише,а и стариот рече дека ако дојде некој некој ќе мора да си иде..Зошто бе Арсенал, зошто?
Еве Кристенсен пропаѓа у трета лига север а Фоцу Меца го брка Барса.Еден од најјаките муабети на кајгана е за талентите на Челзи. Како еден од нив не стана играч, чудо едно.
Да, но во исто време даваме битен џокер како Жиру кој стопати не извадил кога треба, се ослабуваме во ЛЕ, ги засилуваме Челзи во ЛШ и во ПЛЈбг,ќе остане Арсен со Велбек,Лаказет и Нкетиах во ЕЛ.Прост триаголник,ако не почнеме од Жиру нема да го добиеме Обамејанг,пошто на Челзи им пропадна дилот со Џеко.А излеа Дортмунд нејќе Модесте да го потпише,а и стариот рече дека ако дојде некој некој ќе мора да си иде..
Секоја чест, од 589742 играчи што ги купивте, имате еден развиен играч во тимот кој игра прва полусезонаЕве Кристенсен пропаѓа у трета лига север а Фоцу Меца го брка Барса.
Не купувам јас играчи и не ми е ни филм некој да фалам академии и школи. Ти и сличните си ги терате уште тие филмови, исто како што бладавте до пред некоја година за парите и фудбалските традиции, па сеа си ќутите.Секоја чест, од 589742 играчи што ги купивте, имате еден развиен играч во тимот кој игра прва полусезона
Ми го кажа сега за парите. Фан на Челси.Не купувам јас играчи и не ми е ни филм некој да фалам академии и школи. Ти и сличните си ги терате уште тие филмови, исто како што бладавте до пред некоја година за парите и фудбалските традиции, па сеа си ќутите.
Ниту јас си терам некакви флимови, тоа @Донев на глава на сите ни се качи со талентите на Челзи, од типот на Мичупикчу, Кенеди, Пеце на Надето...Не купувам јас играчи и не ми е ни филм некој да фалам академии и школи. Ти и сличните си ги терате уште тие филмови, исто како што бладавте до пред некоја година за парите и фудбалските традиции, па сеа си ќутите.
А замисли, се сложив со твоето мислење за Мичи што го пиша вчера, само мислам дека има малце поголем потенцијал.Ниту јас си терам некакви флимови, тоа @Донев на глава на сите ни се качи со талентите на Челзи, од типот на Мичупикчу, Кенеди, Пеце на Надето...
Фан на Јунајтед...Ми го кажа сега за парите. Фан на Челси.
Батали тоа, одбраната ви е смешки, имате примено повеќе голови одколку првите 5 заедно ( карикирам ама не сум далеку) а Арсенал цело време се занимава со напаѓачи.Да, но во исто време даваме битен џокер како Жиру кој стопати не извадил кога треба, се ослабуваме во ЛЕ, ги засилуваме Челзи во ЛШ и во ПЛ
Врв или фаца?Уште е.
Ќе игра барем заедно со фацата за големи нешта. Едниот и единствен Чик Кориа.Еве Кристенсен пропаѓа у трета лига север а Фоцу Меца го брка Барса.
Ок, ама нормално е сето тоа и можам и јас одма да набројам бар 20 од Јунајтед што сте ги фалеле и не успеале, или од било кој друг клуб. Не е само ЧелзиПа и за академија им држи муабетот. На цело пување дека РЛЧ е некст биг тинг, не само од Донев туку и од блогери на Челзи со години, го истовараат на позајмица а на негова позиција му го носат Баркли.
Кристенсен излегол, е шуќур, после 10 години еден излегол, Роман брдо пари фрли во 2008 за да се појача youth recruitment секторот за Кристенсен само? Слаб епилог на настаните.
И глуп спин ова на пари одма што се врти, Манчестер и троши пари, не велиме не ама во тие 18 ( на терен и клупа) секогаш ги има Рашфорд и Лингард а па МекТоминај сезонава има повеќе утакмици изиграно од сите академци на Челзи заедно.